Jeremić uvrijeđen

odoh ja na spawanac:idea:...owo natezanje na relaciji Jeremija -- slavonija već polako smara:(

ovaj uvređen:rumenko: a ona tužna što Jeremija nije došo:sad2:....xe8ote ko meksička sapunica:rotf:
laku noć ekipo:D laku noć Marisol:mrgreen:

:bye:

Poslednja izmena:
nikako da nadem neki podatak o nasima. i verujem da je dobro uradjeno sto mu je zabranjen govor. kakav je, poceo bi nesto oko kosova i "propalo" bi otvaranje.
i svaka cast hrvatskoj. dok su se neki "izvlacili" zbog nepozivanja, ona je lepo pozvala sve, pa ko voli neka izvoli.
ps.jos samo kad bi promenila misljenje o mesicu, bila bi vise nego:ok::ok:

govor mu nije zabranjen nego mu je uskracena pocast da govori na otvorenju
u ovom mom zivotu sigurno ne...:D
a za to imam i debele razloge, no o tome drugi put...
p.s. probunari vase novine, sigurno nesto nades, doista bi me zanimalo vase videnje..

govor mu nije zabranjen nego mu je uskracena pocast da govori na otvorenju
u ovom mom zivotu sigurno ne...:D
a za to imam i debele razloge, no o tome drugi put...
p.s. probunari vase novine, sigurno nesto nades, doista bi me zanimalo vase videnje..

ja sam cuo juce da ce nasi prisustvovati. ali ni u vasim ni u srpskim, nista o tome,mislim na nase predstavnike.
inace sto se tice"odlaganja", sumnjam da ce se u nasim novinama pronaci bilo sto sto bi pravdalo jeremica u svom "zahtevu".
ps.potrazit cu sada.

A sto nebi bila ljubazna i obrazlozila mi zasto bi Jeremic progutao ta vasa ponizavanja i dosao na taj samit ?

ja a vjerujem i ostali sudionici cinjenicu da on ne govori na otvorenju ne dozivljavaju kao ponizenje za njega...
milim da je dosao i sudjelovao u summitu i razgovarao s ostalima, da bi vise pridonio ciljevima Srbije, nego biti uvreden (ili sto god drugo bilo u pozadini)

A sto nebi bila ljubazna i obrazlozila mi zasto bi Jeremic progutao ta vasa ponizavanja i dosao na taj samit ?

ja a vjerujem i ostali sudionici cinjenicu da on ne govori na otvorenju ne dozivljavaju kao ponizenje za njega...
milim da je dosao i sudjelovao u summitu i razgovarao s ostalima, da bi vise pridonio ciljevima Srbije, nego biti uvreden (ili sto god drugo bilo u pozadini)
mediski rat se ne dobiva povlacenjem i nesudjelovanjem, dapace...mora se boraviti u centru zbivanja

A što se vi Hrvati toliko uzbuđujete oko toga?
Ako je namera bila da izvređate srpsku delegaciju i da oni pređu preko toga, nije vam uspelo i šta sad???
Opustite se, vidite da niko iz Srbije ne žali za tim što je naša delegacija napustila taj skup (predavanje, samit, sastanak) ili na engleskom summit ;) :)

A što se vi Hrvati toliko uzbuđujete oko toga?
Ako je namera bila da izvređate srpsku delegaciju i da oni pređu preko toga, nije vam uspelo i šta sad???
Opustite se, vidite da niko iz Srbije ne žali za tim što je naša delegacija napustila taj skup (predavanje, samit, sastanak) ili na engleskom summit ;) :)

nisam primjetila da se Hrvati oko toga uzbuduju...
a ja najmanje...nego zanimalo me kako Srbija uvijek ponovo uspijeva da si zabije autogol...i da to biva od vecine uvijek ponovo podrzavano :rtfm:
i uopce nije zlonamjerno, dapace , proradi ponekad jugoslovenstvo..:)

nisam primjetila da se Hrvati oko toga uzbuduju...
a ja najmanje...nego zanimalo me kako Srbija uvijek ponovo uspijeva da si zabije autogol...i da to biva od vecine uvijek ponovo podrzavano :rtfm:
i uopce nije zlonamjerno, dapace , proradi ponekad jugoslovenstvo..:)

Slavonijo ja se ozbiljno pitam šta je sa tobom?
Da li si ti ista ona koja dok sam do pre godinu dana bio aktivan na forumu, nikada ništa samokritično nije napisala o Hrvatima uopšte?
Pa kada čujem i kritike na račun Srba u ovom tvom novom maniru, ne padaju mi tako teško :)

Da li si ti ista ona koja dok sam do pre godinu dana bio aktivan na forumu, nikada ništa samokritično nije napisala o Hrvatima uopšte?
Pa kada čujem i kritike na račun Srba u ovom tvom novom maniru, ne padaju mi tako teško :)

Desi jurnuo ko mlad majmun na zelene banane:mrgreen???
Pa to je Slavonija:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ja da nisam kriiticna...?
ja sam jedan od vecih kriticara, ali pokusavam biti konstruktivna u kritici a ne demagoski pljuvac...:)
p.s. ja ti rijetko govorim hrvatsko-srpski (nesto malo sa sinom ili mamom kad hocemo da nas nitko ne razumije) a porodica mi je multi-kulti, svih mogucih nacija, tako da kupusarim sa hrvatskim

ja sam jedan od vecih kriticara, ali pokusavam biti konstruktivna u kritici a ne demagoski pljuvac...:)
p.s. ja ti rijetko govorim hrvatsko-srpski (nesto malo sa sinom ili mamom kad hocemo da nas nitko ne razumije) a porodica mi je multi-kulti, svih mogucih nacija, tako da kupusarim sa hrvatskim

Mladi Hrvati ne znaju ni Hrvatski a kamoli Srpski :mrgreen:

Pa iskreno rečeno, sećam se i tvojih "ekstremnih" istupa ovde na Krsti...
Ali, da budem iskren, kada ovako razgovaraš, bez obzira što se ne slažemo, makar možemo razgovarati...
A ima ovde tvojih zemljaka koji su baš u tom maniru "pljuvača", kao i mojih da se ne lažemo :)

Back