Jeremić uvrijeđen

Zašto bi bile gluposti?
Ako je na otvaranju predviđeno da govore premijeri, kako onda može među njih biti strpan običan ministar ?

Na sajtu, sa kog je slavonija citirala deo teksta pise
"Jeremić ne može večeras za govornicu i jer je u svojim izjavama optužio Hrvatsku za etničko čišćenje.''
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/07/09/0269006.html?pos=n2

Dakle ne da ne moze jer govore premijeri vec i zbog izjava za etn. ciscenje.
Jasno pise u tekstu o cemu se radi.

Btw, nisam znala da je 'zamjenik američke državne tajnice' James Steiberg - premijer :mrgreen:

Poslednja izmena:
ja ću samo reći jedno....ua ovu situaciju su podjednako krivi i srbijanska vlada i hrvatska vlada

jedni zato jer nisu poslali Cvetka a drugi jer u slučaju Srbije kao jednako važnog faktora stabilnosti regiona kao i Hrvatska napravi ustupak u protokolu

toliko od mene :bye:

Poslednja izmena:
""Jeremić ne može večeras za govornicu i jer je u svojim izjavama optužio Hrvatsku za etničko čišćenje.''
----------
Kako precute pravi razlog.:roll:
Nije slagao. Njih boli ISTINA, pa bi da ga nekako kazne i ponize.
Tesko, Jeremic nije od te sorte.:super:

ja ću samo reći jedno....ua ovu situaciju su podjednako krivi i srbijanska vlada i jrvatska vlada

jedni zato jer nisu poslali Cvetka a drugi jer u slučaju Srbije kao jednako važnog faktora stabilnosti regiona kao i Hrvatska napravi ustupak u protokolu

toliko od mene :bye:

Pa vidi, da je slučajno Sanader još premijer, Vuk Jeremić ne bi imao prilike ni da prismrdi u Hrvatsku, a kamoli da govori.
Cvetko da, ali Jeremića ne voli nikako.
Zato su jadnog Vuka poslali u Tursku kad je Sanader dolazio u Beograd! :mrgreen:

То је кад српску дипломатију води клинац.
Дипломатија не познаје искључивост.
Тако је Милошевић био искључив да ни амбасадора Америке није хтео да прими, због неких баналних ствари око Мире Марковић.

Iako je bio najavljen kao jedan od govornika na uvodnom otvaranju večeras, odlučeno je da se može obratiti tek tijekom programa u petak.
Jeremić ne može večeras za govornicu i jer je u svojim izjavama optužio Hrvatsku za etničko čišćenje.

I kakve to ima veze s protokolom? Mislim...briga me da li će govoriti ili neće, vaš problem, samo hoću da kažem da bi i Hrvati mogli još mnogo da uče o diplomatiji.

Back