Јеремић напушта странку?

...ja se nisam ljutio...:lol:...ma kakav "epitet" pokushali da "prilepe" Euro opredeljenim...smatram da je i to bolje nego da mi kazhu da sam SrBoKolhoz-ichan...;)

нисам знао да је бин ладен европски опредељен :lol:

србоколхози никад нису постојали, нити ће постојати, могуће је једино да србија добије статус према русији какав има белорусија.

нисам знао да је бин ладен европски опредељен :lol:

србоколхози никад нису постојали, нити ће постојати, могуће је једино да србија добије статус према русији какав има белорусија.

..odakle ti sad Bin Laden u nashem divanu...? :eek:

...toga se i plashim...SrBo gubernje...;)..i da mi neko priheFta "epitet" kakav ti i tvoji istomishljenici nosite...SrBskiGubernatori...:lol:

..odakle ti sad Bin Laden u nashem divanu...? :eek:

...toga se i plashim...SrBo gubernje...;)..i da mi neko priheFta "epitet" kakav ti i tvoji istomishljenici nosite...SrBskiGubernatori...:lol:

па бин ладен је вођа талибана, а ти си малопре рекао да ти не смета nick евроталибани :lol:
има бин ладен да те скрати за главу кад чује да си довео његов ауторитет у питање међу муслиманском популацијом :hahaha: :rotf: :lol:

што се тиче оног осталог немуштог што си написао - бзвз, ал ипак је боље руска губерниа него европско складиште нуклеарног отпада и америчких нуклеарних ракета..
btw, ми знамо да је већина "наших" евроталибана на неким опијатима, најдражи су им афганистански хорс и колумбијски кокс, а у случају кад би постали део руске империје свега тога бисте морали да се решите :sad2:
разумљива је ваша брига , како ћете без визија визијонари :hahaha: :rotf: :lol:

Poslednja izmena:
па бин ладен је вођа талибана, а ти си малопре рекао да ти не смета nick евроталибани :lol:
има бин ладен да те скрати за главу кад чује да си довео његов ауторитет у питање међу муслиманском популацијом :hahaha: :rotf: :lol:

што се тиче оног осталог немуштог што си написао - бзвз, ал ипак је боље руска губерниа него европско складиште нуклеарног отпада и америчких нуклеарних ракета..
ми знамо да је већина "наших" евроталибана на неким опијатима, најдражи су им афганистански хорс и колумбијски кокс, а у случају кад би постали део руске империје свега тога бисте морали да се решите :sad2:
разумљива је ваша брига за снабдеваче, како ћете без визија визијонари :hahaha: :rotf: :lol:

...dedukcija ti je na nivoJu navijacha Zvezde...;)

...apropo boldovanog...Nada umire poslednja...:hahaha:

...dedukcija ti je na nivoJu navijacha Zvezde...;)

...apropo boldovanog...Nada umire poslednja...:hahaha:

чуј, факат је да вас чак и са дечјом логиком може да разбије било ко, а тек о навијачима да не причамо.
тим постом ниси ништа направио него управо баш то признао, био ти тога свестан или не. :lol:

можда еволуирате касније, ал велика већина вас ипак неће отићи даље на лествици еволуције од гуштера.
а зима гази, нема пуно топлоте да се гугији огреју. :sad2:
руска зима је нарочито страшна за рептиле и осталу талибанско - чеченску нацистичку гамад. :lol:

Poslednja izmena:
Након ових избора Јеремић има и стварно и морално право да буде слободан да заступа СВОЈЕ мишљење у свом послу. Ако тако не учини, неће бити добро. За њега добро.( И за државу добро ) Млад је, а то што су му урадили оставља трагове и само собом самим их може убрисати. Не послушношћу.

чуј, факат је да вас чак и са дечјом логиком може да разбије било ко, а тек о навијачима да не причамо.
тим постом ниси ништа направио него управо баш то признао, био ти тога свестан или не. :lol:

можда еволуирате касније, ал велика већина вас ипак неће отићи даље на лествици еволуције од гуштера.
а зима гази, нема пуно топлоте да се гугији огреју. :sad2:
руска зима је нарочито страшна за рептиле и осталу талибанско - чеченску нацистичку гамад. :lol:

...moram da ti crtam...jer, mojom greshkom pomislih da ccesh shvatiti "OnO OkO nade"...:hahaha:
...ovako...ako verujesh da cce Vas Veliki Tomislav odvesti do statusa Gubernije u Ruskoj Imperiji, ili, da cce sledeccu Vladu formirati 2 Vojislava uz pomocc dvorske Lude...mogu samo da ti zahvalim na tvojoj dechijoj razbijachkoj logici...:hahaha:

Back