Јеремић напушта странку?

velke712

Elita
Poruka
24.631
...ja se nisam ljutio...:lol:...ma kakav "epitet" pokushali da "prilepe" Euro opredeljenim...smatram da je i to bolje nego da mi kazhu da sam SrBoKolhoz-ichan...;)

нисам знао да је бин ладен европски опредељен :lol:

србоколхози никад нису постојали, нити ће постојати, могуће је једино да србија добије статус према русији какав има белорусија.

gost 67981

Veoma poznat
Poruka
10.021
нисам знао да је бин ладен европски опредељен :lol:

србоколхози никад нису постојали, нити ће постојати, могуће је једино да србија добије статус према русији какав има белорусија.

..odakle ti sad Bin Laden u nashem divanu...? :eek:

...toga se i plashim...SrBo gubernje...;)..i da mi neko priheFta "epitet" kakav ti i tvoji istomishljenici nosite...SrBskiGubernatori...:lol:

velke712

Elita
Poruka
24.631
..odakle ti sad Bin Laden u nashem divanu...? :eek:

...toga se i plashim...SrBo gubernje...;)..i da mi neko priheFta "epitet" kakav ti i tvoji istomishljenici nosite...SrBskiGubernatori...:lol:

па бин ладен је вођа талибана, а ти си малопре рекао да ти не смета nick евроталибани :lol:
има бин ладен да те скрати за главу кад чује да си довео његов ауторитет у питање међу муслиманском популацијом :hahaha: :rotf: :lol:

што се тиче оног осталог немуштог што си написао - бзвз, ал ипак је боље руска губерниа него европско складиште нуклеарног отпада и америчких нуклеарних ракета..
btw, ми знамо да је већина "наших" евроталибана на неким опијатима, најдражи су им афганистански хорс и колумбијски кокс, а у случају кад би постали део руске империје свега тога бисте морали да се решите :sad2:
разумљива је ваша брига , како ћете без визија визијонари :hahaha: :rotf: :lol:

Poslednja izmena:

gost 67981

Veoma poznat
Poruka
10.021
па бин ладен је вођа талибана, а ти си малопре рекао да ти не смета nick евроталибани :lol:
има бин ладен да те скрати за главу кад чује да си довео његов ауторитет у питање међу муслиманском популацијом :hahaha: :rotf: :lol:

што се тиче оног осталог немуштог што си написао - бзвз, ал ипак је боље руска губерниа него европско складиште нуклеарног отпада и америчких нуклеарних ракета..
ми знамо да је већина "наших" евроталибана на неким опијатима, најдражи су им афганистански хорс и колумбијски кокс, а у случају кад би постали део руске империје свега тога бисте морали да се решите :sad2:
разумљива је ваша брига за снабдеваче, како ћете без визија визијонари :hahaha: :rotf: :lol:

...dedukcija ti je na nivoJu navijacha Zvezde...;)

...apropo boldovanog...Nada umire poslednja...:hahaha:

velke712

Elita
Poruka
24.631
...dedukcija ti je na nivoJu navijacha Zvezde...;)

...apropo boldovanog...Nada umire poslednja...:hahaha:

чуј, факат је да вас чак и са дечјом логиком може да разбије било ко, а тек о навијачима да не причамо.
тим постом ниси ништа направио него управо баш то признао, био ти тога свестан или не. :lol:

можда еволуирате касније, ал велика већина вас ипак неће отићи даље на лествици еволуције од гуштера.
а зима гази, нема пуно топлоте да се гугији огреју. :sad2:
руска зима је нарочито страшна за рептиле и осталу талибанско - чеченску нацистичку гамад. :lol:

Poslednja izmena:

rozanov

Primećen član
Poruka
668
Након ових избора Јеремић има и стварно и морално право да буде слободан да заступа СВОЈЕ мишљење у свом послу. Ако тако не учини, неће бити добро. За њега добро.( И за државу добро ) Млад је, а то што су му урадили оставља трагове и само собом самим их може убрисати. Не послушношћу.

gost 67981

Veoma poznat
Poruka
10.021
чуј, факат је да вас чак и са дечјом логиком може да разбије било ко, а тек о навијачима да не причамо.
тим постом ниси ништа направио него управо баш то признао, био ти тога свестан или не. :lol:

можда еволуирате касније, ал велика већина вас ипак неће отићи даље на лествици еволуције од гуштера.
а зима гази, нема пуно топлоте да се гугији огреју. :sad2:
руска зима је нарочито страшна за рептиле и осталу талибанско - чеченску нацистичку гамад. :lol:

...moram da ti crtam...jer, mojom greshkom pomislih da ccesh shvatiti "OnO OkO nade"...:hahaha:
...ovako...ako verujesh da cce Vas Veliki Tomislav odvesti do statusa Gubernije u Ruskoj Imperiji, ili, da cce sledeccu Vladu formirati 2 Vojislava uz pomocc dvorske Lude...mogu samo da ti zahvalim na tvojoj dechijoj razbijachkoj logici...:hahaha: