Smajlica
Primećen član
- Poruka
- 850
Ti si u tom postu vredjala doticnu, a to je suprotno pravilniku i zato ti je izbrisan post, kao sto si obavestena u pp. A i ovaj post ce ti biti obrisan samo dok ti dodje ban. . .
E, bash wolim!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si u tom postu vredjala doticnu, a to je suprotno pravilniku i zato ti je izbrisan post, kao sto si obavestena u pp. A i ovaj post ce ti biti obrisan samo dok ti dodje ban. . .
E, bash wolim!!!
Kao sto rece sarkazam. . . OK no problemo, ali dolaziti i pisati da je tema glupa spamovati i sl? Pa onda bas i nije pozeljno dolaziti. . .
Ako si protiv budi protiv ako si za budi za, mene bas briga za sta si tvoj izbor, ali bar onda pisi nesto normalno i ne "on-a je glup-a" ili "to je strava" i sl. Reci zasto to volis sta ti se svidja, sta ti se ne svidja i sl. A ne samo da se spamuje. . . I pricati bukvalno gluposti. . .
JA SAM IZNELA SVOJE MISLJENJE (DA JE KARLEUSA SELJANCURA KOJA NE ZNA DA PEVA, NEMA UKUSA, TEXT PESAMA JOJ JE NIKAKAV, MELODIJE POKRADENE A TEK GLAS....UZAS) I TI SI LEPO TAJ MOJ POST, POSTO SI OCIGLEDNO I TI NEKA ZAOSTALA SELJACINA, IZBRISAO. JA U TOM POSTU NISAM NIKOGA UVREDILA, SAMO SAM REKLA ISTINU, TAKO DA...NOSI SE. 8)
haha,udri....svaka chast...8-)
Nisam ja nikoga vredjala, samo sam rekla the truth... a to sto se tebi to ne svidja, to je tvoj problem.
P.S. Nek' mi dodje ban, nesto me bas za.bole.![]()
....svaka chast...8-)[/QUOTE]To je rekao i U_R is back, a nesto ga nema na 4umudobijesh ban,registrujesh se o5''been there done that''

Istina ili ne ne ko zna. . . Sve zavisi iz kog ugla gledas. . . A da si post napisala pristojnije bio bi idalje tu. . . Sve sto si tamo srucila mogla si da srucis i malo kulturnije. . .Nisam ja nikoga vredjala, samo sam rekla the truth... a to sto se tebi to ne svidja, to je tvoj problem.
P.S. Nek' mi dodje ban, nesto me bas za.bole.![]()

jeah..nema lipse od karliuse na cilom svitu

Ej Smajlice po prvi put delim tvoje misljenje!!!
I ja jedva cekam da tema bude zakljucana...![]()

ajojjjjjjjjjj majko mila
ahahahahhahahahahhahaha