Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto rece sarkazam. . . OK no problemo, ali dolaziti i pisati da je tema glupa spamovati i sl? Pa onda bas i nije pozeljno dolaziti. . .
Ako si protiv budi protiv ako si za budi za, mene bas briga za sta si tvoj izbor, ali bar onda pisi nesto normalno i ne "on-a je glup-a" ili "to je strava" i sl. Reci zasto to volis sta ti se svidja, sta ti se ne svidja i sl. A ne samo da se spamuje. . . I pricati bukvalno gluposti. . .
JA SAM IZNELA SVOJE MISLJENJE (DA JE KARLEUSA SELJANCURA KOJA NE ZNA DA PEVA, NEMA UKUSA, TEXT PESAMA JOJ JE NIKAKAV, MELODIJE POKRADENE A TEK GLAS....UZAS) I TI SI LEPO TAJ MOJ POST, POSTO SI OCIGLEDNO I TI NEKA ZAOSTALA SELJACINA, IZBRISAO. JA U TOM POSTU NISAM NIKOGA UVREDILA, SAMO SAM REKLA ISTINU, TAKO DA...NOSI SE. 8)

haha,udri:lol:....svaka chast...8-)

Za opustenciju uz lepu mjuzu tu je Dido, Michael, Britney, a za djuskanje u diskoteci je JK vise nego dovoljna... kad sam pod dejstvom alkohola, svejedno mi je sta slusam, samo da ima dobar beat, a i u ovim nasim diskotekama kvalitetniju mjuzu od JK necu cuti 100%

Back