Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao....pa ona je primer nashe predivne domace scene...ima tako predivan glas i josh je lepsha na slikama sa onim simetricnim ocima koje nisu ni malo predaleko postavljene i NE daju utisak da je ona krava...jer ona to nije....OZBILJNO!!
hehehe...

Ako je tema "glupa" sto je posecujete?! Kako do sada niste ukapirali da ste svi vi koji ih mrzite zapravo oni koji postuju po njihovim temama. . .
A ja sam ih pootvarao jer su stare bile takve da je to bilo ruglo foruma. . .
Ako nemate sta da kazete na tim "glupim" temama izvolite zaobidjite ih. Niste nuzni pisati na svakoj temi. . .
Kao sto su te teme tebi "glupe" tako je i drugima neka tvoja tema "glupa" prema tome kraj diskusije. Tema stoji kao i sve ostale o tim licnostima koje ne volite bas tako puno. . .

Ako je tema "glupa" sto je posecujete?! Kako do sada niste ukapirali da ste svi vi koji ih mrzite zapravo oni koji postuju po njihovim temama. . .
Ako nemate sta da kazete na tim "glupim" temama izvolite zaobidjite ih. Niste nuzni pisati na svakoj temi. . .
Kao sto su te teme tebi "glupe" tako je i drugima neka tvoja tema "glupa" prema tome kraj diskusije. Tema stoji kao i sve ostale o tim licnostima koje ne volite bas tako puno. . .

Tako je......
Ja ne ulazim u washe temeROCK,METALIKU........shto se mene tiche wi mozhete da pljujete JK.....ali iznerviram se kada neko zZZZ mog MILANA.....on se ipak pOOOoNO RAZLIKUJE OD SMRDLJIVE JELENEEEEEEE KARLEUSHEEEEE....!!!!!!!!!!! Ja wolim samo njene pesme....a wetjina pesama je od stranih izwodjacha!!!

Nije samo poenta muzickog ukusa.Kada bi svi posecivali samo teme koje vole svet bi bio jako lep..ali nije tako..na kraju lepo kazete..ljudi su znatizeljni i zele videti mishljenja drugih..dati svoj komentar..Na druge teme dolaze ljudi sa svojim mishljenjem i ja svako postujem.kakvo god bilo.Kako je moguce da ste dozvolili ruglo na drugim temama a na ovoj ne?Licno nisam izgovorio ni jednu jedinu ruznu rec nigde..Sarkazam je prisutan na svim temama i zato cini ovaj forum zanimljivijim.Ne slusam pesme Toseta Proeskog..
zelite reci da nisam trebao uci na temu i reci nesto o tom coveku?..hvala..

Kao sto rece sarkazam. . . OK no problemo, ali dolaziti i pisati da je tema glupa spamovati i sl? Pa onda bas i nije pozeljno dolaziti. . .
Ako si protiv budi protiv ako si za budi za, mene bas briga za sta si tvoj izbor, ali bar onda pisi nesto normalno i ne "on-a je glup-a" ili "to je strava" i sl. Reci zasto to volis sta ti se svidja, sta ti se ne svidja i sl. A ne samo da se spamuje. . . I pricati bukvalno gluposti. . .
Ja JK ne volim i kad je vidim na TV prebacim kanal i zivot ide dalje. Sta sada treba da dolazim ovde 10 puta na dan da kazem kako je ovaka ili onaka?! Po meni nije ni vredna pomena ni nista. . . Upravo ti koji traze zakljucavanje ove teme i sl. su oni koji ih drze zivim i zato sam rekao da ako nemas sta reci zaobidji. . .

Ajde opusti se malo :)
Forum je ovo,zezanje.
Primetio sam da je 90% komentara na slicnim temama podosta kriticki nastrojeno.
Pa sta?
Svako ima pravo da iznese svoje misljenje.Mislio sam da je sadrzaj teme dosta glup.
Kakvo je tek bilo ruglo pre nego sto si otvorio novu temu?

Ne pokusavam nikog da odvratim od Karleuse.Cak mislim da je sve to neki prirodan sled stvari.Uostalom,svaki put kad bih izneo neku pristojnu i argumentovanu kritiku na bilo kojoj temi,naisao bi na odgovor od pojedinih koji smatraju da sam im uvredio najrodjenije.Tako da sam dosao do zakljucka da mi se isto 'vata ako na temi iskazem svoje stavove na pristojan i na ne toliko pristojan nacin.Reakcija je ista. :wink:

Hm...neko orece da je stvar ukusa...ljudi, ovo je neukus, kako onda moze imati veze sa "stvar ukusa"?
E sad, em je ruzna, em ne zna da peva...em je bila dizelas :D...
Ma dosta bre, necu vise o njoj, ne zasluzuje...

Kao sto rece sarkazam. . . OK no problemo, ali dolaziti i pisati da je tema glupa spamovati i sl? Pa onda bas i nije pozeljno dolaziti. . .
Ako si protiv budi protiv ako si za budi za, mene bas briga za sta si tvoj izbor, ali bar onda pisi nesto normalno i ne "on-a je glup-a" ili "to je strava" i sl. Reci zasto to volis sta ti se svidja, sta ti se ne svidja i sl. A ne samo da se spamuje. . . I pricati bukvalno gluposti. . .
JA SAM IZNELA SVOJE MISLJENJE (DA JE KARLEUSA SELJANCURA KOJA NE ZNA DA PEVA, NEMA UKUSA, TEXT PESAMA JOJ JE NIKAKAV, MELODIJE POKRADENE A TEK GLAS....UZAS) I TI SI LEPO TAJ MOJ POST, POSTO SI OCIGLEDNO I TI NEKA ZAOSTALA SELJACINA, IZBRISAO. JA U TOM POSTU NISAM NIKOGA UVREDILA, SAMO SAM REKLA ISTINU, TAKO DA...NOSI SE. 8)

Don't ya just love this guy? ... for president :D
Oke, vise necu da spamujem, ali ovaj post je must have :D

JA SAM IZNELA SVOJE MISLJENJE (DA JE KARLEUSA SELJANCURA KOJA NE ZNA DA PEVA, NEMA UKUSA, TEXT PESAMA JOJ JE NIKAKAV, MELODIJE POKRADENE A TEK GLAS....UZAS) I TI SI LEPO TAJ MOJ POST, POSTO SI OCIGLEDNO I TI NEKA ZAOSTALA SELJACINA, IZBRISAO. JA U TOM POSTU NISAM NIKOGA UVREDILA, SAMO SAM REKLA ISTINU, TAKO DA...NOSI SE. 8)
Ti si u tom postu vredjala doticnu, a to je suprotno pravilniku i zato ti je izbrisan post, kao sto si obavestena u pp. A i ovaj post ce ti biti obrisan samo dok ti dodje ban. . .

Back