Ihsahn
Zainteresovan član
- Poruka
- 438
Ma Madona je niko i nista u odnosu na Jelenu, jelena je i mlada i orginalna, kulturna i talentovana...![]()
za ovo shto si napisao mogu samo da kazem U LUDNICU U LUDNICU U LUDNICU SA NJIM

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Madona je niko i nista u odnosu na Jelenu, jelena je i mlada i orginalna, kulturna i talentovana...![]()

Sto li ti ne verujem da si bila na Madoni?![]()
Tu si se malo za*e*ala.Zato sto kad neko vidi Madonu shvati ko je najbolji i sta je prava umetnost u muzici.
Tj. to shvata mali broj ljudi, ali svakako shvate da je najbolja, makar i potajno...
Lady Gaga, Karleusa, Britney, U2, Rollingstones, i ne znam ni ja sta - trude se ali baby you can keep...
By the way: zasto je neko ne iskopira u ovome
![]()
?

jelena je ljudi legenda..pricamo o nasim prostorima..koja madona i sranja..jeco LEGENDO![]()

Ova tema je popularnija od Farme!![]()

insomnija
Ona ni ne moze da se shvati![]()

Suvise je to dubokomisleno za moj mozak. Ja dalje od Madonne makla nisam![]()

Ma Karleusa je bog za Madonu..Pa sta mislis sto je Madona kopira?![]()
xxexe..ko je madona..ona usrana baba..??
Pa aj da ima talenat i peva lepo UZIVO...Al ne... Ona grozno peva. Koliko samo pevacica bolje peva od nje pa to je strasno
- poslusajte do kraja
I nek mi neko kaze da je kraljica i lepo peva pa nabicu mu Jeleninu stiklu u su.pak![]()