Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto li ti ne verujem da si bila na Madoni? :think:

Zato sto kad neko vidi Madonu shvati ko je najbolji i sta je prava umetnost u muzici.
Tj. to shvata mali broj ljudi, ali svakako shvate da je najbolja, makar i potajno...
Lady Gaga, Karleusa, Britney, U2, Rollingstones, i ne znam ni ja sta - trude se ali baby you can keep...

By the way: zasto je neko ne iskopira u ovome
la11.jpg

?

JK mi nije simpaticna. Pokusava vise provokacijama i "izgledom" da ostvari status zvezde nego bilo cime... Ne bih sad mnogo da je vredjam jer ima nekih prijemcljivih pesama, al to je verovatno zato sto je sve melodije pokrala od Turaka i Grka i pustila svoj glas na matricu.
Nadam se da me sad nece popljuvati svi lovci na vestice sa foruma.

Zato sto kad neko vidi Madonu shvati ko je najbolji i sta je prava umetnost u muzici.
Tj. to shvata mali broj ljudi, ali svakako shvate da je najbolja, makar i potajno...
Lady Gaga, Karleusa, Britney, U2, Rollingstones, i ne znam ni ja sta - trude se ali baby you can keep...

By the way: zasto je neko ne iskopira u ovome
la11.jpg

?
Tu si se malo za*e*ala.
Roling Stonesi su svijet za Madonnu izmislili.Em sto su prodali vise ploca od nje,em sto imaju najvecu turneju ikada.

Pa aj da ima talenat i peva lepo UZIVO...Al ne... Ona grozno peva. Koliko samo pevacica bolje peva od nje pa to je strasno :D

- poslusajte do kraja
I nek mi neko kaze da je kraljica i lepo peva pa nabicu mu Jeleninu stiklu u su.pak :roll:

Back