Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije zaista, imam isto indiferentno misljenje prema JK i Ceci, moramo priznati da nisu ni jedna ni druga prosek, a to ko je bolji...

A onakav sam po pitanju Madone, mogu da se ne slazu sa mnom, ali znam ja tajne...

mjk.jpg

Opustite se, ja se ne secam da sam rekao nesto lose o Karleusi, jos se i slazem da je medju nasima u vrhu (bolja je od Cece). Cak mislim i da je u rangu sa Lady Gagom, pogotovu sad kad u Londonu zapocne karijeru.
Ali samo sam hteo da kazem da je na mestu najboljeg Madonna (forever), nisam nista slagao.

Stvar je u tome što ona ako bude otišla preko neće se proslaviti... Koliko se sećam imala je pokušaj da snimi album na engleskom pa je ono užasno zvučalo, pogotovu taj srpski akcenat u engleskom gde se sve izgovara po Vukovom pa onda dobijemo KEN JU TRANSLEJT MI TU D ADR PEJDŽ OF D STRIT i ostala baljezganja... samo ima da se obruka a samim tim i ovu zemlju jer ako budu stranci videli šta se odavde probija tamo tražiće od svojih vlada da bace sve moguće atomske bombe ovde...

Ne treba biti surov prema Jeci pametnici, ipak ona voli Tolstojevskog i polni organ joj je mozak. Zamislite šta tek ima u glavi, ako joj je to dole tako pametno. Mada, možda sam ja nešto pobrkao, ili moj grašak od mozga jednostavno nema kapacitet da pojmi tu njenu metaforu, alegoriju, visprenost, širinu i literarno nadahnuće.
A evo sad jedne (ili par) novosti za sve ljubitelje dotične persone (non grata) - ona je: glupa, nekulturna, prostakuša sakrivena iza pojave "dame" na koju se pale kompleksaši i kompleksašice svih vrsta i uzrasta, obrazovanje joj je jeftinije od mojih patika, netalentovana, antitalentovana, ružna za medalju, tupava, razmažena bičarka sa retardiranom percepcijom stvarnosti, debiluša, moronka, trošačica muškog testosterona koju je muž nahvatao na gomili sa vozačem, umišljena spodoba koja ne zna da sklopi normalnu smislenu rečenicu i zato non-stop vrti iste mantre, paradigma svega što u Srbiji ne valja i što je za istu pogubno. I nije nikakva dama. Ako je sakupila neke pare od dobre udaje, reklama, nastupa po emisijama, prodaje diskova i tezgi po Klagenfurtu i Cirihu gde inače svim našim pevaljkama gasterbajteri trpaju devize u sise i međunožje, pa je kupila neku vilu i hrpu Luj Vitonovih torbi, cipela, garderobe, Armanijevih papira za brisanje kraja probavnog trakta, Gučijevih štapića za uši i (verovatno) Samsungovih vibratora delux serije i A energetskog razreda, to je ne čini damom, jer je mentalna i duhovna sirotinja. Ma koliko mi trebali da joj verujemo na reč kad kaže da jeste dama i da drži nivo kao da je ispala iz Beverli Hilsa, u glavi je najobičnija prostakuša koja verovatno misli da su mongoloidi stanovnici Mongolije i da su Mikelanđelu roditelji dali ime po nindža kornjači, onoj smotanoj što troši picu u neograničenim količinama. Ona i takvi su metastaza Srbije, a u tu dijagnozu se uklapaju i obožavaoci jer da njih nema, Jeca bi bila marginalni slučaj, lokalna sponzoruša kojoj bi se smejali zbog IQ-a ravnog IQ-u šolje jogurta, recka u tefteru lokalnih đilkoša. Kada bi ovo pročitala, samo bi nazvala neke novine i dostojanstveno izjavila kako ne želi da se bavi lošim ljudima. A ja samo želim da ona uspe, makar i u Uzbekistanu. Ne želim pri tom da vređam Uzbekistance, ali zaista želim da Jeca od neke druge omladine pravi debile, a eto, Uzbekistan mi je prvi pao na pamet.

Poslednja izmena:
Jelena Karleuša: "Ceca mi je rekla da sam jako ružna!"

Gostujući u emisiji „Popodne“ koju na Televiziji B92 vodi Luna Lu.

Jelena Karleuša je priznala da je uradila sve da postane popularna ne bi li tako demantovala najveću

srpsku zvezdu Cecu Ražnatović.

Naime, na pitanje voditeljke da li je imala nekoga ko je na putu do uspeha motivisao da postane zvezda, popularna JK je ispričala događaj sa početka svoje karijere, kada su je Cecine reči povredile.

- Bilo je to pre petnaestak godina, kada smo Ceca Ražnatović i ja u jednom studiju pevale prateće vokale Dajani Tripunović. Kada smo završili i Ceca otišla, prišao mi je kompozitor Dragan Brajović Braja i rekao: „Vidi ovako. Ceca je rekla da vrlo lepo pevaš, ali da nikada nećeš postati poznata jer si mnogo ružna“

- ispričala je televizijskom gledalištu Karleuša.

Dodala je da je tada znala da će biti drugačije.

- Tada sam znala da ću biti popularna. Pomislila sam – dokazaću da ću biti najveća zvezda. Zato sada pozivam sve moje koleginice da dođu u „Arenu“, gde će gledati svoju smrt uživo – izjavila je Jelena u svom prepoznatljivom stilu.

Želeli smo da nam Jelena da svoj komentar na emisiju pa smo je pozvali. Javio nam se njen PR menadžer, koji je rekao da su JK i on u velikoj gužvi zbog koncerta koji je već za nedelju dana, ali je uspeo da odgleda emisiju.

- Jeste sve to Jelena ispričala, međutim, ona je i tada bila puna samopouzdanja kao što je i danas, tako da je nisu potresle Cecine prognoze – kaže za „Alo!“ Zoran Birtašević.

Xaxaxa :hahaha: Najpametnija Cecina izjava u karijeri :super:

probijala se i nogama i rukama, imala je punu podrsku raznoraznih (diskutabilnih) ljudi i sada je tu gde je.
njenom uspehu su ipak najvise kumovali obozavaoci njenog lika i dela, sto podosta govori o njima.
da se nekom svidi...ono, potrebno je ipak manjak pameti/sluha/vida ili kombinacija sva tri.

nikako ne mogu da pronadjem talenat kod nje, ma koliko se potrudio
o vokalnim sposobnostima da ne pricamo xD

+ stvar je sto za referentu osobu (za uporedbu) uzimate cecu i kompaniju, te vam savetujem da prosirite vidike ;)

jedva cekam da arena bude dekontaminirana posle njenog koncerta, uffff

Back