Orgasmatron
Aktivan član
- Poruka
- 1.030
Ti daj pesmu bolje =)
snimci nisu pravljeni a i da jesu shta ce to tebi, gomila buke i neprijatnog rezanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti daj pesmu bolje =)
A prizemnost je kad si ono shto jesi, kad se ne folirash pred kamerama i ostalo??? Nisam znao, dobar taj sistem vrednosti majku mu....

Uh,ala ce neko da bude banovan![]()
A prizemnost je kad si ono shto jesi, kad se ne folirash pred kamerama i ostalo??? Nisam znao, dobar taj sistem vrednosti majku mu....
snimci nisu pravljeni a i da jesu shta ce to tebi, gomila buke i neprijatnog rezanja...
Jos veca slova si trebala...

Pricam o vasem ponasanju koje je veoma primitivno.Ne vidim da ste nesto duhovno lepsi jer slusate sta slusate.Recnik vam je veoma prost,nekulturan i banalan.Ocekivala bih vise od ljudi koji veoma pljuju po tome =(
Rezanja?Kakvu lepotu ti nalazis u rezanju? =(
Nema potrebe...za sta sluzi lepi,mali trouglic![]()
Pricam o vasem ponasanju koje je veoma primitivno.Ne vidim da ste nesto duhovno lepsi jer slusate sta slusate.Recnik vam je veoma prost,nekulturan i banalan.Ocekivala bih vise od ljudi koji veoma pljuju po tome =(
Rezanja?Kakvu lepotu ti nalazis u rezanju? =(
Ne zanam..Nikad ga nisam koristio.

Tvoj recnik je za zavist, stvarno...Pises kao neki knjizevnik, stvarno svaka cast..
Hihihihi,ja jesam...upravo
Ova/j mnogo vredja i ide mi na zivce!!!
Hihihihi,ja jesam...upravo
Ova/j mnogo vredja i ide mi na zivce!!!
Ne,moj recnik je odgovor na vase pljuvanje mene.A mene ni ne poznajete =(
I vidis sad.Vi pricate o nekim visim vrednostima,moralnim i drugim,koje po vama pesme Granda spustaju.Ali ako ste vi sa vasom elokvencijom zaista primer tih visih standarda,onda je to veoma ruzno =(

Jao kako ti je fin taj avatar =)
Alan Lee,mozda? =)

*** kome je upuceno i to je vec previshe inetelktualne preokupacije upravo za ljude kojima je upuceno...
pa kao rezanje ga karakterishe gomila njih iz tvoje sorte a inache je u pitanju korishcenje prirodnog drive-a u glasu... a ne bi ti to razuemo/la/li kako god, nema zavijanja kao u dzamiji
Hvala lepo...draga
Jeste,Alan Lee ,Olwen![]()
Veoma je to lepa knjiga,Mabinogion.Ja inace volim citati te stvari =)
Za razliku od pojednih,nisam iskljuciva osoba

To smo primetili...ali mnogo provociras i vredjas a to ipak nije ok![]()
A provociram draga cime?Time sto slusam Cecu?I kazem da je za mene bolje nego oni vristavci Nile?Pa meni jeste,a vi sto ne mozete preci preko toga,to je vas problem.Ali u nedostaku kontraargumenta,sledi vredjanje.Da bi pokazali da ste bolji od onih koji to navodno rade.
Cela ta prica kako vam je Grand srozao moralne standarde.Pa cujete li vi nekad sebe i svoj recnik,netolerisanje drugacijeg?Kako vam je to Grand mogao srozati kad vi nikad to niste ni slusali?Ne zelite li samo prebaciti krivicu na nekog drugog za vasu duhovnu banalnost?Gde vam je taj moral,visi standard duhovnosti,lep recnik,nenasilnost?
A provociram draga cime?Time sto slusam Cecu?I kazem da je za mene bolje nego oni vristavci Nile?Pa meni jeste,a vi sto ne mozete preci preko toga,to je vas problem.Ali u nedostaku kontraargumenta,sledi vredjanje.Da bi pokazali da ste bolji od onih koji to navodno rade.
Cela ta prica kako vam je Grand srozao moralne standarde.Pa cujete li vi nekad sebe i svoj recnik,netolerisanje drugacijeg?Kako vam je to Grand mogao srozati kad vi nikad to niste ni slusali?Ne zelite li samo prebaciti krivicu na nekog drugog za vasu duhovnu banalnost?Gde vam je taj moral,visi standard duhovnosti,lep recnik,nenasilnost?

O duhovnoj banalnosti TI I TEBI SLICHNI nemate prava da prigovarate! Drugo, da grand jeste srozao moralno/duhovne standarde i vrednosti ovde, i ja za to imam argumentaciju a shto se ne prihvatanja drugachijeg tiche, objasni ti to momcima koji se loze na cecu i ostale a opet sam morao da ih struzem sa djona mojih patika kad god su me napadali zato shto imam crnu majicu!!!
Ne znam sto se obracas meni...ja sa banalnoscu nemam nikakve veze :-)
Meni su podjednako ocajni i nepismeni Grand seljaci i napaljeni MTV klinci
THOMPSON RULES![]()
Tebi se obracam jer si spomenula moju provokaciju.Za toliko mozes razumeti ako imas i gram mozga.I to sto si rekla je pomalo nadmeno.Zvuci kao da si ti sad nesto iznad svih nas =(

Aha!I sad ti mene napadas zato sto imam pink majicu,zar ne?!!
I nisu svi momci koji se loze na Cecu kao ti koje opisujes.Ne znam odakle ti takva generalizacija.Pa dete,nije ovo neka diktatura pa da neko ne sme prigovoriti nedostaku vaseg dobrog vaspitanja.
Vidi,kazem da se trudite omalovaziti nesto ali da se ne predstavljate u boljem svetlu.Ista stvar,samo druga krajnost!