Jelena Karleusa (idol druge Srbije) sabotirana u Zajecaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немој тако!
То су неке нове вредности о којима Чедица често труби по Скупштини. ЈК их је усвојила и примењује: Деци покаже два средња прста и шапне им да има му*да.
Нова вредност, нема шта.

Cedica nikada ne bi tako vredjao i pokazivao prste.

Nekada je u ovoj zemlji postojao zakon o sundu,postojala je i komisija koja je izdavala dozvole ko moze da snima a ko ne..
e a onda se pojavila mira markovic njen JUL i njen slatki polupismeni gitarista koji otvori sund televiziju..
i sada je neki polu harmonikas vrljooki Sale merilo sta je dobro a sta ne...
srecan sam sto ne gledam tu tv stanicu,ali od zla se ne moze pobeci,sticajem okolnosti pre par veceri slucajno sam bio svedok i gledalac te emisije sa Sasom kao voditeljem...
sta reci..bruka sramota ..ponizenje..
setih se nekih tv.lica,Dusanke kalanj..mice Orlovica i glasa Drage Jonas...
da bio sam klinac tada i srecan sam sto tada taj pink nije postojao..
zao mi ove klince sto ih unakazise nekim svojim merilima vrednosti..
eto tako je nastala idol kalusa(Karleusa) i ostali...

jel postoji i dalje Gitarijada?
znam da su imali neke probleme oko finansiranja
klincima svaka cast :klap: ja sam njihov verni fan :D

Гитаријада и даље животари. Одржава се карјем Јула или почетком Августа.
Док су наплаћивали улазнице, имали су финасијске проблеме. Сада је све гратис, и нема проблема.
Клинци су нам страва. Уплаткали ЈК као никог до сада. Ово није само бунт против ЈК већ и градоначелника који стално довлачи неке певаљке (извикане) а клинци немају шансу да у свом граду себе промовишу.
И добро су одраДИли посао, свака им част..

Гитаријада и даље животари. Одржава се карјем Јула или почетком Августа.
Док су наплаћивали улазнице, имали су финасијске проблеме. Сада је све гратис, и нема проблема.
Клинци су нам страва. Уплаткали ЈК као никог до сада. Ово није само бунт против ЈК већ и градоначелника који стално довлачи неке певаљке (извикане) а клинци немају шансу да у свом граду себе промовишу.
И добро су одраДИли посао, свака им част..

Evo,i Verko u KG-u je poceo da se ulaguje primitivnim narodnim masama.Za Dan grada je dovukao Severnu,Joksimovica i Harisa.
Sva sreca da postoji i Dom omladine,pa postoji pandan Verkovom uporopascavanju grada R'n'R (http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=271&yyyy=2011&mm=05&nav_id=511555)

Najstrašnije što su se takvi ljudi zalagali za trg Milana Mladenovića... E, moj Milane...

Btw Vračarac, nemo' da se pravimo ludi, znamo koje političke struje daju najviše poklonika ove muzike, uostalom, sve je i počelo 90tih... Poz
Kad smo god Milana Mladenovica, ldp je napravio jos jedan uspeh, tako sto je uspeo u svojoj inicijativi da se plato ispred D.o. nazove po njemu. Svaka cast za gospodina Jovanovica i ldp.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back