Bunt ove dece svedoci o kulturnim tekovinama Gitarijade, 
Svakom mislecem stvoru bi izlaganje pojavi u narodu poznatoj kao JK bilo nepodnosljivo!

Svakom mislecem stvoru bi izlaganje pojavi u narodu poznatoj kao JK bilo nepodnosljivo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој тако!
То су неке нове вредности о којима Чедица често труби по Скупштини. ЈК их је усвојила и примењује: Деци покаже два средња прста и шапне им да има му*да.
Нова вредност, нема шта.
Cedica ih ne bi ni primetio od zmajeva.Cedica nikada ne bi tako vredjao i pokazivao prste.
Nije on nimalo bolji od njih.
Cedica ih ne bi ni primetio od zmajeva.
vise nije kul ta fora, svi vi znate da se on ne drogira, samo trazite nacin da tako velikog coveka nipodastavate.
Da, da.![]()
vise nije kul ta fora, svi vi znate da se on ne drogira, samo trazite nacin da tako velikog coveka nipodastavate.
Velikog čovjeka i jednog istinskog vizionara.
Večeras je Veče sa Ivanom na prvoj, verovatno će je kidati od zayebancije...
jel postoji i dalje Gitarijada?
znam da su imali neke probleme oko finansiranja
klincima svaka castja sam njihov verni fan
![]()
Гитаријада и даље животари. Одржава се карјем Јула или почетком Августа.
Док су наплаћивали улазнице, имали су финасијске проблеме. Сада је све гратис, и нема проблема.
Клинци су нам страва. Уплаткали ЈК као никог до сада. Ово није само бунт против ЈК већ и градоначелника који стално довлачи неке певаљке (извикане) а клинци немају шансу да у свом граду себе промовишу.
И добро су одраДИли посао, свака им част..
Zar Jk jos uvek peva!
Kad smo god Milana Mladenovica, ldp je napravio jos jedan uspeh, tako sto je uspeo u svojoj inicijativi da se plato ispred D.o. nazove po njemu. Svaka cast za gospodina Jovanovica i ldp.Najstrašnije što su se takvi ljudi zalagali za trg Milana Mladenovića... E, moj Milane...
Btw Vračarac, nemo' da se pravimo ludi, znamo koje političke struje daju najviše poklonika ove muzike, uostalom, sve je i počelo 90tih... Poz