Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135

Razocaravam se pomalo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad god mi izadje na mrezu ja bih je gadjao u telo iliglavu pa da vidim kad ce da izadje na mrezu..![]()
![]()
Sada cu da se samobanujem od muke.![]()
JECI chestitke na finalu i borbenosti, zasluzhila je da osvoji ovaj turnir, ali eto nije joj se dalo, samo malo srecje je falilo
Napred JECO, idemo dalje, najbolja si![]()
dabogda zube polomila na ovaj pehar![]()
Bah....
Jos veci je shit sto je zreb za Madrid uzasan, Enan u 1/4.......![]()
Pa shebali je ovi drop shotovi, sve u svemi generalno ako izbacim subjektivnost Sancez nije neki kvalitetan igrac, mislim, nije da je OUT ali nije nista posebno sto jj ne moze da slomi, samo nije imala srece i nije bila spremna na neke takticke momente u igri Sancez, sto je i presudilo, maltene u oba seta su bile granice u pobedi .
Otprilike tako, plus sto je Jeca imala juce naporan mech, ali opet mislim da je sreca presudila, tako malo je falilo, mnogo mi je zhao, ali eto, to je sport.
Za mene je Jeca pobedila, i pokazacje josh mnogo puta da je veliki borac, da dobro igra tenis, svaka joj chast i josh jednom, BRAVO JECO:heart:
Cestitke JJ , Sancez zelim da se veceras na slavlju u restoranu otrujeili tako nesto . I da obrije brCi do godine
![]()