Jelena Jankovic

JECI chestitke na finalu i borbenosti:heart:, zasluzhila je da osvoji ovaj turnir, ali eto nije joj se dalo, samo malo srecje je falilo:confused:
Napred JECO, idemo dalje, najbolja si:D:heart:

Pa shebali je ovi drop shotovi, sve u svemi generalno ako izbacim subjektivnost Sancez nije neki kvalitetan igrac, mislim, nije da je OUT ali nije nista posebno sto jj ne moze da slomi, samo nije imala srece i nije bila spremna na neke takticke momente u igri Sancez, sto je i presudilo, maltene u oba seta su bile granice u pobedi .

Cestitke JJ , Sancez zelim da se veceras na slavlju u restoranu otruje :evil: ili tako nesto . I da obrije brCi do godine :neutral:

Pa shebali je ovi drop shotovi, sve u svemi generalno ako izbacim subjektivnost Sancez nije neki kvalitetan igrac, mislim, nije da je OUT ali nije nista posebno sto jj ne moze da slomi, samo nije imala srece i nije bila spremna na neke takticke momente u igri Sancez, sto je i presudilo, maltene u oba seta su bile granice u pobedi .
Otprilike tako, plus sto je Jeca imala juce naporan mech, ali opet mislim da je sreca presudila, tako malo je falilo:(, mnogo mi je zhao, ali eto, to je sport.
Za mene je Jeca pobedila, i pokazacje josh mnogo puta da je veliki borac, da dobro igra tenis, svaka joj chast i josh jednom, BRAVO JECO:D:h
eart:
Cestitke JJ , Sancez zelim da se veceras na slavlju u restoranu otruje :evil: ili tako nesto . I da obrije brCi do godine :neutral:
116s.JPG

Back