Jelena Jankovic

"Jelenin svet" nagrađen u Palermu...

Dokumentarac o najboljoj srpskoj teniserki dobio je priznanje na Internacionalnom festivalu sportskog filma.

jeleninsvet-1.jpg

Dokumentarni film o Jeleni Janković dobitnik je nagrade za montažu u Palermu.

"Jelenin svet" Tanje Brzaković dobio je priznanje za najbolju montažu u kategoriji celovečernjeg filma.

Osim dokumentarca o Džej Džej, koji je zvanično promovisan u Beogradu prošlog novembra, na festivalu su prikazani i filmovi iz Italije (ukupno pet), po dva iz SAD, Rusije i Španije, kao i po jedno ostvarenje iz Bugarske, Slovenije, Irana, Kanade, Belorusije, Austrije, Nemačke i Engleske.

Kamera Tanje Brzaković pratila je srpsku teniserku na turnirima u Madridu i Berlinu, prošle i ove godine, a pojedini delovi snimani su i u Sevilji i Beogradu.

Jelena ce igrati ove godine u Carlstonu, uzela je taj turnir 2007, prosle godine nije igrala, i bas mi je drago sto ce tamo igrati, to mi je jedan od omiljenih turnira! Igra tamo jos Serena, mala srecna dosada, Azarenka, Sharapova.

20691587144b6ef70274360379458533_big.jpg

Veliko HVALA JECI, borila se, uzela dva boda, igrala srcem, obradovala nas, a ana je josh vishe zajedno s trenerom upropastila sve.
A i mediji, vechito su forsirali Anu, eto im sad Ane koja se posle svega i posle dubl mecha hvali kako je dobro igrala:dash:
Zao mi je Jece, videlo se da je tuzna, toliko truda i napora je ulozila , i nije na kraju ni pomislila da se hvali kako je dobro igrala, mora da joj se sve smuchilo.

Back