JELENA DOKIC

• Začetnik teme Začetnik teme JOVANA RADIC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njenom izjavom:"Najveca moja greska je sto sam napustila ovu divnu zemlju koja mi je sve dala i sto sam srecu potrazila negde drugde" koju je pre par dana dala u Australiji ona je za mene a verujem i za vecinu naroda u Srbiji zatvorila svoja vrata! Nek se zapitaju "gospoda" iz tadasnje Bg uprave da li bi ona to izjavila da oni nisu odbili njenog oca samo zato sto je "radikal". To se u "demokratskom" svetu naziva DISKRIMINACIJA NA POLITICKOJ OSNOVI mishevi!!

Njen otac je idiot koji je nekoliko puta izjavljivao da se odriče ćerke jer joj je dečko Hrvat. I kako ne prihvata "ustaše" u svojoj porodici. On možda jeste napravio od nje dobru igračicu ali je očekivao da zauzvrat on slepo sluša sve što tata veliki srbin kaže. Pobegla je od debila, otišla tamo gde je cene, ostala sa čovekom kojeg voli i ponovo se vraća na velika vrata. I sad nek puknu i njen otac i svi koji je ne vole. Vreme je da i ova devojka uživa, siguran sam da nije bila srećna kada je bila 4. jer je za vratom uvek imala debila od 100 kila.

Njen otac je idiot koji je nekoliko puta izjavljivao da se odriče ćerke jer joj je dečko Hrvat. I kako ne prihvata "ustaše" u svojoj porodici. On možda jeste napravio od nje dobru igračicu ali je očekivao da zauzvrat on slepo sluša sve što tata veliki srbin kaže. Pobegla je od debila, otišla tamo gde je cene, ostala sa čovekom kojeg voli i ponovo se vraća na velika vrata. I sad nek puknu i njen otac i svi koji je ne vole. Vreme je da i ova devojka uživa, siguran sam da nije bila srećna kada je bila 4. jer je za vratom uvek imala debila od 100 kila.

Nije mi jasno da i dalje postoje ljudi koji osudjuju coveka zato sto "veliki Srbin"... Niko od nas ne zna sta je on sve preziveo, otisao je iz Osjeka jer su ih isti ti Hrvati oterali odatle... Ne kazem da su to braca Bikic niti imam bilo sta protiv njih, ali potpuno razumem Jeleninog oca... Verovatno bi i vecina nas reagovala da smo preziveli to sto su oni... Zato je bolje da se bavite drugim stvarima nego da osudjujete nesto o cemu ni ne znate sta se sve desavalo...

Nijesu oni uopste ludi...oni su samo zrtve svega onoga sto se desavalo...
Jelena je sa svojim momkom zato sto ga voli a ne da bi kontrirala ocu...to je ono sto nije shvatio njen otac...ali ni mnogi drugi...Ljubav ne poznaje rase, nacionalnosti, vjere...
Jelena igra odlicno i to je za nas najvaznije...

Nije mi jasno da i dalje postoje ljudi koji osudjuju coveka zato sto "veliki Srbin"... Niko od nas ne zna sta je on sve preziveo, otisao je iz Osjeka jer su ih isti ti Hrvati oterali odatle... Ne kazem da su to braca Bikic niti imam bilo sta protiv njih, ali potpuno razumem Jeleninog oca... Verovatno bi i vecina nas reagovala da smo preziveli to sto su oni... Zato je bolje da se bavite drugim stvarima nego da osudjujete nesto o cemu ni ne znate sta se sve desavalo...

Upravo tako.

Istina je negde na pola verovatno - ne verujem baš da je ona samo žrtva u ovoj priči.... ipak, tešku priču ima iza sebe u svakom slučaju. Meni je drago što se vratila tenisu, i sa zadovoljstvom ću je gledati, kao što gledam sa zadovoljstvom i sestre Vilijams.

Ma ako se desi da JD dobije Safinu,blago meni mi cemo imati Jelenu Dokic kao pobednicu AO!

Aj sad,mozda mislite da preterujem,ali Safina je ozbiljna igracica,i ako nju dobije,mislim da joj ni jedna protivnica posle ne moze nista.

Kud ste vi zastranili.

Nego citam sad u Pressu kazu da je Ana napisala u svom blogu da je gledala Jelenine meceve i da je zaplakala dok je gledala njen intervju posle pobede. Eto lepo od nje.

Sto se tice Safine. Mislim da je bila zrela da ispadne od Cornet. Cak sam gledao njenu konferenciju za stampu gde je objashnjavala ne kako je pobedila nego kako je Cornet izgubila. Objasnila je to time da Cornet nikad nije otisla tako daleko na AO i da je nikad nije dobila ranije tako da je bila uplasena i nije bila spremna da je pobedi.

Ali ako racuna na neku Jeleninu psihicku slabost mislim da ce se prevariti. Gledao sam je juce - hladna je ko spricer. Kad sam mislio gotovo je sad treba cudo, ona je odigrala cudo. Telo je muci, ne moze da trci vise od jednog seta i slabija je od Safine, ali psihicki je mnogo jaka dok je Safina psiho. Tako da ce biti pravi mec koji ne bi trebalo propustiti.

Back