Njenom izjavom:"Najveca moja greska je sto sam napustila ovu divnu zemlju koja mi je sve dala i sto sam srecu potrazila negde drugde" koju je pre par dana dala u Australiji ona je za mene a verujem i za vecinu naroda u Srbiji zatvorila svoja vrata! Nek se zapitaju "gospoda" iz tadasnje Bg uprave da li bi ona to izjavila da oni nisu odbili njenog oca samo zato sto je "radikal". To se u "demokratskom" svetu naziva DISKRIMINACIJA NA POLITICKOJ OSNOVI mishevi!!
Njen otac je idiot koji je nekoliko puta izjavljivao da se odriče ćerke jer joj je dečko Hrvat. I kako ne prihvata "ustaše" u svojoj porodici. On možda jeste napravio od nje dobru igračicu ali je očekivao da zauzvrat on slepo sluša sve što tata veliki srbin kaže. Pobegla je od debila, otišla tamo gde je cene, ostala sa čovekom kojeg voli i ponovo se vraća na velika vrata. I sad nek puknu i njen otac i svi koji je ne vole. Vreme je da i ova devojka uživa, siguran sam da nije bila srećna kada je bila 4. jer je za vratom uvek imala debila od 100 kila.