Jel zna neko kako da ovo iskljucim?

Dexxy'

Zainteresovan član
Poruka
122
Kako da iskljucim ovu opciju u biosu imam ami bios bas mi ide na zivce ovo kada se pokrene racunar?

1409111451.jpg

Да није неки од оних несрећних увозних половњака из корпоративних мрежа, једини сличан случај сам видео на некој шклопоцији која је тражила аеродромски сервер да се бутује :)

Resio sam. Nije do baterije. Bilo mi je da se prvo butuje sa flopija,a posto ga nemam... Nego,desava mi se nesto drugo,sto je mozda povezanije sa baterijom. Komp mi se sam restartuje u radu i kad se upali,vreme i datum su poremeceni. Sad mi se desava i da mi jednostavno prestane u po rada davati sliku a ostalo radi,ili se zamrzne. Ne radi mi kuler od grafe,mislim da je zaglavljen,ma se mozda ona pregreva. Ali sto se onda vreme poremeti :D

kako sam pametan svaka mi dala :mrgreen:

ipak ti zameni baterijicu,ako gubi podesavanja vremena u biosu to je to,nadam se da nije jumperom premosteno na clear cmos pa da te zato zeza,al mislim da se tada ni komp ne "pali".
ovo za zamrzavanje,pa velika je verovatnoca da je do grafe i pregrevanja,a mozda i zbog blokiranog coolera,kod mene kada bi case cooler zaustavio prstom sistem bi se zamrzao,pa tebi ili povremeno radi pa kad stane zamrzne,ili stalno ne radi pa se pregreje

imas everest,cpu-z,gpu-z,hw monitor pa proveri temp.

Kada sam prvi put skinuo grafu,imalo je 10 kg prasine u kuleru,onda sam to nekako iscackao ,ali opet nije hteo da radi. Motor nije crkao jer ponekad vrti,ali propeler kao da visi,jedva se drzi za motor. Probao sam da iskljucim taj konektor,ali nece (ili ja ne znam :D ). nije zaribao,ali koliko god da vucem,ni makac nece :D

Back