- Poruka
- 75.353
120 gb pa piše po 30 gb, min itd. Jel neko ukapirao šta je to pošto je na njihovom sajtu dosta konfuzno isprepletano kojekakvim ponudama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neke koristi i od tebe120 gb pa piše po 30 gb, min itd. Jel neko ukapirao šta je to pošto je na njihovom sajtu dosta konfuzno isprepletano kojekakvim ponudama.
Pogledajte prilog 1689539
TV Stojko uživo, šta imate da kažete o svemu i svačemu?Pa verovatno imaju pad koriscenja mreze , zbog mts, jer mts daje besplatno net i razgovore i sms do aprila zbog registracije...
A plase se da ne ostanu mnogi na mts prepaidu , a opet su iako je pompezno reklama, smanjili svoju ponudu....tj gledaju kako da ostave utisak da daju a da ne daju..
Tako da bilo bi idealno da moze kao u marketu , da napisu da je cena 5999 pa prekrize i kazu 3000...
Tako vidjamo da su snizeni cvarci sa 5000 na 3300....
Imali su malo povecanje prodaje pred novu godinu , tacnije u decembru , ali ih je mts zakucao sa svojim novim angazmanom jer su uspesno posle 2 godine razbili SBB sa yettelom.....sad je yettel dobio deo kolaca, a A1 nije...sto pocinje da ih gusi...a tek ce letos da ih gusi , jer mts ima regionalnu sirinu , a sad nema ni konkurenciju , tako da moze da se zaebava sa prostorom balkana i nemacke...bukvalno...
Paznja, pad koriscenja mreze, a ne pad korisnika....a to moze da bude od avgusta i to drugo...
i ja imam pravo na ljubav, poslao sam im ljubavno pismo
MTS je to već uradio (ne znam za druge), ako ne dopuniš pripejd izvesno vreme, brišu ti kredit (koliko god da imaš) i onda još malo do isključenja. Nije bitni što si platio broj, ako ga ne koristiš, "ajd' zdravo".koliko vidim oni i pripejd zele da pretvore u postpejd
ti megaplanovi ti daju te silne pogodnosti ali i obavezu mesecnog placanja racuna
https://a1.rs/privatni/prepaid/mesecni_planovi
da ali si mogao da platis mesecno tipa 50 din.MTS je to već uradio (ne znam za druge), ako ne dopuniš pripejd izvesno vreme, brišu ti kredit (koliko god da imaš) i onda još malo do isključenja. Nije bitni što si platio broj, ako ga ne koristiš, "ajd' zdravo".
Moras da doplatis racun 5 dana pre isteka,inace ode rezerva ako ti ostane.To možeš i sada stalno da uplaćuješ svaka tri meseca. Problem je što ne šalju poruku nego samo počiste račun. Znaju i par dana ranije da pokupe sve. Ukoliko ima više na računu aktiviraju ti one servise vans ili kako već se zovu. Uglavnom lopovi teški!
i tako svakog meseca?Ne možeš ispod 200 dinara da dopuniš eeee kada si ti imao pripejd pre 15 godina![]()
aha na 3 meseca po 200 din..pa ok..to je 70 din mesecno.Sada je pripeid broj,minimalna uplata 200 dinara.I ako ti sluzi samo da bi zadrzao karticu,a ne koristis,posle 3 meseca ti pokupe 200 dinara sa racuna,pa moras iz pocetka.Tako je u MTS-u.Ranije si mogao da uplatis vise i trajalo godinu dana,ali nisu skidali,nego se kredit prenosio,ali i tada si morao da uplatis neki iznos da bi se to produzilo.
Moze se desiti da potrosis svih 200 za mesec dana,pa moras da doplatis.aha na 3 meseca po 200 din..pa ok..to je 70 din mesecno.
Krajem prosle godine.Ne znam uopste kad su poceli da skidaju novac koji imas sa racuna, ajd da prodje 2-3 god al da skidaju nakon 3 meseca![]()
Ako nemaš neki paket tih 200 ti je dovoljno za jedan poziv od 5 minutaMoze se desiti da potrosis svih 200 za mesec dana,pa moras da doplatis.