A1 90 dana jel neko skapirao šta mute?

I ja sam bio dok nisam shvatio da je pripejd jeftiniji sa aktivacijom nekog paketa. 1000 din je bio globaltel neograničeno.
Screenshot_2025-02-26-16-00-00-550_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Meni je paket 624,50 dinara.Imam 300 minuta za razgovor u svim mrezama,5000 minuta razgovora u mrezi,a SMS neogranicen i besplatan prema svim mrezama.Nema nesto neta,ali ga i ne koristim,jer koristim WiFi sa kompa.Tako da Viber i Wats Ap rade bez problema.Inace na telefonu imam 1 Gb mesecno neta,a mogu da skupim do 4 meseca do 4 Gb.Tako da kada nisam kod kuce mogu da koristim i to.Za te pare dosta.

1 gb ti nije dovoljan ni za vikendicu pod uslovom da ne gledaš ništa yt, video i slično. Odmah proguta. Tako je meni bilo u vipu pa sam ih otkantao.
Ne gledam YT uopste na telefonu.Samo kad nisam kod kuce,a to je retko,koristim za dopisivanje na Viberu,ali to kada se malo nakupi neta.Kod svih operatera je skuplji net,nego bilo koja druga upotreba telefona.Moje misljenje je da net treba da bude jeftiniji,jer je to sada rasprostranjeno.U ovu cenu mi ne ulazi ni rata za telefon,jer ga nisam uzeo uz paket.Tako da mi odgovara.U ugovoru sam dogovorio da mi ne salju promotivne poruke,jer me nista ne zanima,tako da sam i sa te strane miran.

da ali si mogao da platis mesecno tipa 50 din.
Bilo nekad. Kako kaže Mario
Ne možeš ispod 200 dinara da dopuniš eeee kada si ti imao pripejd pre 15 godina :lol:
Stvar je u tome što možeš da imaš pripejd onako, za rezervu, i desi se da ga pomalo i zaboraviš, ali kupio si broj. A oni ga ugase. Ne radi se tu o 70 dinara mesečno, nego što je taj rok tako kratak, zamisli samo leto, godišnji odmor, potrošiš se malo više, zaboraviš i... zaboravi ga! Ranije je bilo 12 ili13 meseci bez uplate, gase broj, ali dva-tri meseca??? I šta sad kad registruješ pripejd, a zaboraviš da uplatiš dopunu? Kao Hari Mata Hari "ja imam te, a k'o da nemam te"

Tako sam i mislio još jedna besmislica u a1 mreži.
evo zašto sam bijo suspenzovan

kad uplatiš kredit on važi tri meseca a kartica još godinu dana od dana kada je obavljena poslednja uplata

e ali promenili su neka pravila

recimo istekne ti ili potrošiš kredit i logično ti ne možeš da zoveš ali možeš da primaš pozive

sad kad ti istekne kredit ne možeš ni da zoveš nit da te zovu nema veze što ti kartica važi još 9 meseci

imam dual sim pa sam malo kombinovao operatere

Back