i jos si se toliko potrudio da budes opsiran a nisi shvatio zbog cega vas onda mrzim,zato sto je pola moje domovine okupirano od Srbije, eto zato zelim da ode kosovo,da ode Vojvodina,da ode Sandzak...da ode sto vise srbije pa da shvatite kako je onda,pravili bi vi u svakoj bivsoj republici srpsku drzavu a kad se dirne u srbiju e onda ne moze,moze moze i te kako,kosovo je nezavisno poslije destog decembra pa kad bi vi svi zajedno pocrkali.ali ipak ima normalnih Srba koje netreba mrziti jer se oni ne slazu sa ovom danasnjom srpskom fasistickom politikom i aspiracijama prema tudjim teritorijem,nazalost oni su u manjini.jedno pitanje za tebe,gledam tvoje poruke na ovom forumu i neverovatno je koliko si opsednut Srbima.Vidi se da ti je mrznja pomutila razum.Sto nas toliko mrzis?Ne ozbiljno ja tebe ne mrzim ja tebe zalim,tebi je potrebna pomoc psihijatra.Ne zelim da te vredjam ali mi stvarno nisi jasan.Ok slavis mogucu nezavisnost Kosova jer nas mrzis i zelis nam zlo.Ali okreni se malo oko sebe pola drzave u kojoj ti zivis pripada Srbima i de facto nema veze sa vasom muslimansko-hrvatskom federacijom.Jedino sto je medjunarodna zajednica drzi Bosnu zakrpljenu,ali kad tad ce i ona puci i ode ti najveci deo drzave.Republika Srpska ce se pripojiti Srbiji,hrvatska Herceg-Bosna ce prici Hrvatskoj.A vi?Vi muslimani ce te ostati na nekih 30%teritorije Bosne i onda tu stvorite islamsku republiku.Onda cemo mi da otvorimo sampanjac.