jel volite

Kada mi moje kupatilo bilo samo moje, i sa velikom kadom, sa djakuzijem, tada bi bilo jako cisto, i suvo, onda bih volela da se kupam zajedno sa deckom. Ova obicna kupatila su po mom misljenju izmedju sanitarne stanice i kozmetickog salona. Nema tu nista seksi.

da se tusirate?:D
ups..mislim, jel volite da se tusirate zajedno sa voljenom osobom ili sa osobom sa kojom vam je voljen seks, na to sam mislila. i ako se tusirate zajedno, sta onda radite? sapunjate jedno drugo (samponom) ili svako sebe ili se malo golicate, ili ljubite kad ste vec tu, stisnuti zajedno u kadi, ili radite sve i svasta sto drugi ne bi trebalo da vide?(ali je ponekad pozeljno:P). jel sredjujete nokte jedno drugom? dobro, ovo je podpitanje :D
jeste...
sve to...

a seche mi nokte na desnoj ruci, kad mi nije u blizini grickalica....
potpuno sam nesposobna da uradim bilo shta levom rukom.

ups..mislim, jel volite da se tusirate zajedno sa voljenom osobom ili sa osobom sa kojom vam je voljen seks, na to sam mislila. i ako se tusirate zajedno, sta onda radite? sapunjate jedno drugo (samponom) ili svako sebe ili se malo golicate, ili ljubite kad ste vec tu, stisnuti zajedno u kadi, ili radite sve i svasta sto drugi ne bi trebalo da vide?(ali je ponekad pozeljno:P). jel sredjujete nokte jedno drugom? dobro, ovo je podpitanje :D

to mi dodje intimnije od sexa :lol:...za tako nesto moram nekog bas da volim :roll:a to neide lako :wink:

Fino pitanje..
Al' ne da se to prepričati..
Treba doživeti..
Ko preživi pričaće..8-)

Back