Jel više volite vize od Srbije?

Kosovo je dva puta izgubljeno... Prvi put kada su Srbi prodavali svoja vekovna ognjista za debele pare albancima a drugi put 1999 godine pogresnom politikom miloševića i radikala... Kada su povukli vojsku i policiju... Zauvek izgubljeno...

I šta sad hoćete?

Kosovo je dva puta izgubljeno... Prvi put kada su Srbi prodavali svoja vekovna ognjista za debele pare albancima a drugi put 1999 godine pogresnom politikom miloševića i radikala... Kada su povukli vojsku i policiju... Zauvek izgubljeno...

I šta sad hoćete?

Ta mani nas toga ZAUVEK...:zcepanje:Nema nista zauvek...to mi Srbi najbolje znamo..

p.s.

Jos nije gotovo..:tajna:

Pa čekaj, sloba i šeki usrali motku i šta sad? Hoćeš da kazes kako Sloba I šešelj nisu u pravu sto su povukli vojsku i policiju sa kosova?

Nije to bitno..Shvati da je Kosovo bilo izvan Srbije u mnogo duzim periodima nego sto je ovaj od 10-ak godina pa je vracano u okrilje matice.Ako je neko u jednom periodu zabrljao...neko u buducnosti nece..Ali to .. ZAUVEK..NIKADA i sl..to je passe ;)

Da je baba imala k, zvala bi se deda ;)

prema tome, milošević i radikali su prodali Kosovo i povukli vojsku i policiju ostavljajuci srpsku nejač na milost i nemilost koljačima :bye:

tadic i njegova ustaska ekipa u saradnji sa EU ovih dana postavljaju carinu na kosovu i zaokruzuju kosovsku drzavu, to je jos gore od milosevica, od tih carina ce finansirati napade na zandarmeriju u srbiji:rtfm:

Zar zaista nije nikom važno da Tadic prica tj. laže o „doslednoj, demokratskoj, zakonskoj” borbi za Kosmet a sada će morati za pisljive vize sam odvojiti Kosmet od Srbije. Zar nikom nisu važne Tadiceve i Jeremiceve laži? Zar nikom nije važno da ih ta banda pravi budalama?

Koliko li će samo evra pojedini sluzbenici u Beogradu naplacivati siptarima da dobiju pasos izdat u Beogradu (sa kojim će moći putovati bez viza) umesto onog koji dobijaju na Kosovu? Ti ćeš verovatno reci „Who cares?” ili „Važno je da devize stizu u Srbiju” kao sto mislis da kad cistis nekom stanove za 15 evra po satu na crno da si uhvatio Boga za onu stvar.

Pa nije... Zato što znam da laže.
Ali on ne laže zato što je lažov po prirodi, nego zato što mu se to isplati, a s obzirom na činjenicu da još uvek ima budala koje se lože na Kosmet i borbu za njega.
Mene ne može da laže, jer znam da je kasno ispraviti nešto što je zas/rano pre više decenija (između ostalog, pre samog Tadića)...

Odbrana otadzbine ili otadzbinske OLIGARHIJE na vlasti?

Da ti kazem nesto...ne mozes tako da razmisljas...ne mozes zbog toga sto ti se nesvidja vlast da kazes...bas me briga,ja nisam glasao za njih...dosta njih koji se nisu slagali sa politikom neke vlasti ipak nisu izbegavali svoju vojnicku duznost! Vlast je trenutno stanje i uvek ima alternativu,otadzbina je samo jedna i za nju alternative nema !

tadic i njegova ustaska ekipa u saradnji sa EU ovih dana postavljaju carinu na kosovu i zaokruzuju kosovsku drzavu, to je jos gore od milosevica, od tih carina ce finansirati napade na zandarmeriju u srbiji:rtfm:

Ja se slažem da carina ne treba da bude, ali iz drugih razloga.
Nego, čekaj, ko postavlja carinske prelaze? Mi?
Ako postavljamo mi onda ne razumem kako će od toga oni da se finansiraju...

Da ti kazem nesto...ne mozes tako da razmisljas...ne mozes zbog toga sto ti se nesvidja vlast da kazes...bas me briga,ja nisam glasao za njih...dosta njih koji se nisu slagali sa politikom neke vlasti ipak nisu izbegavali svoju vojnicku duznost! Vlast je trenutno stanje i uvek ima alternativu,otadzbina je samo jedna i za nju alternative nema !

E a zasto onda ne izjednace SVE koji su pali za Otadzbinu i svim ratovima, vec danas pljuju po partizanima?

sada imaju vecu tezinu,i ne treba ih dozvoliti to je cisto antisrpsko i antiustavno delovanje,ne mozemo postaviti carinu na vrhu kopaonika jer je granica srbije na sari:whistling:

Sramota ccc... Pa sto ne idete tamo da protestvujete? Kako vas nije sramota da nista ne uradite povodom tog pitanja?
provalio sam da srbi iz bosne i kosova samo potpaljuju pa se posle sakrivaju u misje rupe kao ratko mladić onaj :)

Back