miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
c c c ...Kad_LupimLupim:A da stavi neko link?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
c c c ...Kad_LupimLupim:A da stavi neko link?
Ako pronadjem prvi stavljam link u moj profil... :wink:Kad_LupimLupim:A da stavi neko link?
miss:...da,i onda puste snimak moje skole...![]()
Ma kod vas se valja droga jos odavno...Acka:miss:...da,i onda puste snimak moje skole...![]()
I moju su snimali, i to moju smenu![]()
Ma nema veze sto niste ista skola,Beograd je to...Acka:Ne znam jel' smo ja i Miss ista skola, al' kod mene stvarno svasta rade. Pocelo je i po novinama da se prica
Sasha85:Ma,kada je u Ekonomskoj skoli (U mom gradu) kupleraj... Zasto ne bi bio u vecim gradovima...
Ja bih ti rekao, ali se ja jelte ne pitam nista...sweet_A:Sasha85:Ma,kada je u Ekonomskoj skoli (U mom gradu) kupleraj... Zasto ne bi bio u vecim gradovima...
čekaj...gde ti živiš?
Shinoda:Ja bih ti rekao, ali se ja jelte ne pitam nista...
sweet_A:Sasha85:Ma,kada je u Ekonomskoj skoli (U mom gradu) kupleraj... Zasto ne bi bio u vecim gradovima...
čekaj...gde ti živiš?
Crazy_creature:Klinka '90. sa josh sedmoricom...
Posle odradjenog posla mala im kazhe "vidimo se za dva dana momci"... Toliko o tome...![]()
I lik '87. sa svojom devojkom '86... blah...
sweet_A:Shinoda:Ja bih ti rekao, ali se ja jelte ne pitam nista...
što si to bre rekao?![]()
Crazy_creature:Haha![]()
Ma jok, nego mi je lik_iz_sna preprichao...![]()
![]()
Sasha85:sweet_A:Sasha85:Ma,kada je u Ekonomskoj skoli (U mom gradu) kupleraj... Zasto ne bi bio u vecim gradovima...
čekaj...gde ti živiš?
Ja sam iz Smedereva...![]()
Cuti bwe, znash da je on iz Kragujevca... dobio je filmove na cd-u... katastrofaSasha85:Crazy_creature:Haha![]()
Ma jok, nego mi je lik_iz_sna preprichao...![]()
![]()
Jaoj... Sve on zna...![]()
A ti si zensko???!!! :shock: :shock: :shock:Sasha85:Crazy_creature:Klinka '90. sa josh sedmoricom...
Posle odradjenog posla mala im kazhe "vidimo se za dva dana momci"... Toliko o tome...![]()
A ti vec stigla da odgledas?![]()
Egzektliii!!!Sasha85:sweet_A:Shinoda:Ja bih ti rekao, ali se ja jelte ne pitam nista...
što si to bre rekao?![]()
Pitala si mene odakle sam.... On je rekao da zna,ali da nije ovlacen to da ti kaze... Tj. Ja cu ti reci ako zelim da znas...I da se on tu ne mesa...
Shinoda:A ti si zensko???!!! :shock: :shock: :shock:Sasha85:Crazy_creature:Klinka '90. sa josh sedmoricom...
A ti vec stigla da odgledas?![]()
Crazy_creature:Vau. :shock:
'ajde sad malo da polemishemo o mom polu... :shock:
Posle svega toga u Kuriru, i shto je bilo na TV-u, mi smo dobili broshure o polno prenosivim bolestima.Ono, kao, u sluchaju da nama padne na pamet da snimamo tako neshto, makar da koristimo kontracepciju. Bravo mi!
![]()
![]()