- Poruka
- 46.570
jure te ove ostale ali se stide smeshkajui
ne znaju da l oces sta oces??
:I
da izaberesh malo?
hiro jel si ti neka promoterka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jure te ove ostale ali se stide smeshkajui
ne znaju da l oces sta oces??
:I
da izaberesh malo?
Već jesam.da cete da sretnete internet princa... ili princezu?
m?
da cete da sretnete internet princa... ili princezu?
m?
Ja verujem. Mislim da cu ovde bas naci tu Pravu. I ovde sam bas zbog toga ! Foliram se da me interesuju sve ove teme, a u stvari potajno cekam da naidje Gospodjica Napokon .
m?
m?
Prosto, sansa da je/ga nadjete na forumu je jednaka sansi da je/ga pronadjete bilo gde drugo.
Pod uslovom da verujete kako princevi i princeze zaista postoje![]()
Prosto, sansa da je/ga nadjete na forumu je jednaka sansi da je/ga pronadjete bilo gde drugo.
Pod uslovom da verujete kako princevi i princeze zaista postoje![]()
Ја верујем да Праву или Правог човек може да сретне било где и да због тога не треба да се унапед ограничи на места на којима га може и на којима га не може срести...
Ко што рече Михајло Филозоф "Девојке, ја знам да бисте ви волеле да вам ми прилазимо у позоришу и опери али ви тамо не идете, зар не? И, онда вам прилазимо на улици..."
А што се тиче реалности и субјективности на интернету, ту је ситуација иста као било где другде...
И никако није разлог за одустајање од било чега или било кога унапред.
Мислим, кад би људи отписивали поједина места по томе што их је неко повредио после упознавања на тим местима, мање-више, до 25. ником не би остало места за упознавање људи...
И, да...
Ја сам моју Љубав срео на форуму...![]()
My point exactly, ali, eto, skloni smo da izkonstruisemo princeve i princeze od ono malo informacija koje imamo o drugima.
У ствари, шанса зависи од тога колико се времена проведе на неком месту...
Pa prike, neka ti je sa srećom. Neka naiđe onda MissNapokon, i da častiš kada postane MrsNapokon![]()
m?