jel vam romanticno kada vas pozovu na ribe ?

ja sve vrste ribe obozavam, a sardele, girice mnjam posebno...
kontam da je stvar ukusa u pitanju vise nego romantika...
romantika je u atmosferi koju napravite...pa ako je izvedes u neki kiosk gde cete jesti girice na ulici, napravi atmosferu ala lunja i maza na spagetama i eto posebnog romanticnog ugodjaja :D...ako si gledao diznijeve crtace :D
naravno...to bi meni bilo romanticno...nismo sve iste, uzmi i to u obzir :)

znaci tebe odvedem na kiosk sa fish & chipps na placu i ti si sretna ?]

kao sto rekoh...ako mi napravis ugodjaj iz lunje i maze...tvoja sam za ceo zivot :zcepanje:
ne stvarno sad...razni smo...svi imamo neke svoje zackoljice, gluposti, ideje, osobenosti...nazovi ih kako hoces
ja sam nekako uvek vise cenila i vrednovala ulozeno vreme i trud od bilo cega drugog...
primer...tetka mi je za 5 rodjendan dala cestitku sa novcem za poklon...uzela sam cestitku poljubila je i vratila joj pare sa obrazlozenjem da to samo znaci da nije znala sta da mi kupi...sto znaci da nije mislila na mene...sa 5 godina sam bila takva...sada sam jos gora :D
ali bas zato i navedoh da nismo sve iste tako da zavisi od ukusa i afiniteta...ja ovde odgovaram iz svoje stolice...ne sedim po tudjim pa nemam pojma kako i sta oni vide, rade, vole...
nadam se da kontas <3

Dragce, ne pisi kojestarije.
Ajkuletina je uvoz , i ja bila ko Egona :)

E, Nesebar je zakon, stari deo grada naravno :zper:
Pa imaju oni one male crne ajkule što prave za klopu, msm nije uvoz njihove su morske.

- - - - - - - - - -

Ala su te zajebali,u Crnom moretu nema jajkula!:hahaha:
Joj koji su prevaranti Blgari...naučili od Geđa...:mrgreen:

Imaju neke majušne bre. Nije to kao prava ajkula s filma :rotf:

E, Nesebar je zakon, stari deo grada naravno :zper:
Pa imaju oni one male crne ajkule što prave za klopu, msm nije uvoz njihove su morske.
Koje male crne ajkule :azdaja: ?
Ti si samo bila na noćnim kupanjima :cool: :aha:
Kome pričam ja :lol: ?
Sozopol ima Stari Grad za snimanje filma, čak i potresnu priču o nesretnoj ljubavi, i rta sa koga se bacila devojka u more .. tu je sada romantična taverna u polumraku (imate osećaj da ste u nekom filmu, tamo), cene su u tom lokalu paprene, ali se isplati sve, muzika potpuno prilagodjena enterijeru ... mmm .. zaljubljena sam u taj lokal, tamo smo pili više puta neko vino na nekoj steni, maltene, kao da visiš , odličan osećaj :D, kao da ćeš svakog trena da se _odcepiš_od te stene :lol:
Ludilo ..preporučujem, samo se ne sećam imena taverne ...

Back