naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
molim vas ako ima neko blizak njemu ili njeogovj stranci da mi kaze ko mu je frizer 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti bi da sisas?molim vas ako ima neko blizak njemu ili njeogovj stranci da mi kaze ko mu je frizer![]()
molim vas ako ima neko blizak njemu ili njeogovj stranci da mi kaze ko mu je frizer![]()
molim vas ako ima neko blizak njemu ili njeogovj stranci da mi kaze ko mu je frizer![]()
neko kome drhte ruke, očigledno.
jesi primetio kako mu se proredila kosa, počeo je da ćelavi
Каква ти је ово идиЈотска тема, нити имаш линк нити имаш фотку - стварно си ћакнут!!!![]()
pa jel da stavim fotku, ja sam ga video na televizn
pa jel da stavim fotku, ja sam ga video na televizn
Дај слику телевижна.
ne znaam dal je bas to taj, ali ovakav je slican drugar
Pogledajte prilog 251218
Terasko sram te bilo da otvaras ovakvu temu...pa sta kao se lepo osisao...i dalje nije bolji frajer od Cede!![]()
nijedan mu nije ravanuh, pa ni za milion godina neece biiti hihihi
ne znam.. drugaar?lepojka...
Pogledajte prilog 251220
a jel znas ko je ovo drugar
Pogledajte prilog 251221
Pogledajte prilog 251222
Страшно али тако је то Вучић делује феминизарано за разлику од Дачића који је право мушко којег воле жене
Страшно али тако је то Вучић делује феминизарано за разлику од Дачића који је право мушко којег воле жене
malo je nizak....Страшно али тако је то Вучић делује феминизарано за разлику од Дачића који је право мушко којег воле жене
malo je nizak....
waaaaaaaaahahahhahhahahhahahaa, ne zasmejavaj drugare, drugarice ok