jel ste ikada lomili kosti?

Jesam desni zglob u cetvrtom razredu i to u luna parku, jako sam se zakucala s onim automobilcicem.:-)
Al' zato ne mogu da igram tenis, i u teretani me ponekad zeza cim ga forsiram.
Kako mi nedostaje moj cardio boxing. :-(

a ja mislio neko 'oce LudomPiletu da lomi kosku..... pa da se obracunavam :)

do sada sam slomio nekoliko koski..... nekome tamo :)
vise puta mi lomili rebarce na treningu, a mozak slomim svaki put kad ga koristim.... al mozak nije koska..... ili jeste.... ma nije......a sto mi je onda tako slomljen

Polomila obe ruke....butnu kost...rame....koleno mi naprslo..i imam diiiivni bledo roze ožiljak na desnoj butini....(Sve zajedno posledica saobraćajne nesreće u detinjstvu)... Ali se ožiljak baš i ne vidi mnogo....izbledeo sa godinama.... Jbg, a baš sam volela da se hvalim... A jednom sam razbila glavu....i ponosno sam nosila tri šava dve nedelje....A tek koliko sam puta odrala kolena dok sam vozila biciklu.... Uf....pa ja ko neki ratni veteran....možda i nije trebalo sve ovo da napišem....hm....

a ja mislio neko 'oce LudomPiletu da lomi kosku..... pa da se obracunavam :)

do sada sam slomio nekoliko koski..... nekome tamo :)
vise puta mi lomili rebarce na treningu, a mozak slomim svaki put kad ga koristim.... al mozak nije koska..... ili jeste.... ma nije......a sto mi je onda tako slomljen

Ništa ne brini, dragi.....kad me pojuri horda razjarenih forumaša....prvo ću tebe da zovem u pomoć!!!:lol:

mnogo padova, povreda, uzasnih dogadjaja... rezultiralo je lomom leve ruke, tacnije zgloba i povredom levog kuka. cudne su okolnosti i takve situacije ali sam za sada prosla sa jednim prelomom. nadam se i verujem da ce tako i ostati.

Imao sam gadan udes 1997 godine na Kosovu. Pred naše vozilo je izleteo konj i mi smo ga "pogodili" i nakon toga se zakucali u kamion u suprotnoj traci. Ja sam prošao sa prelomom leve potkolenice i naprsnućem karlice a moj strikan koji je vozio dobio je gadne posekotine na licu i prelom desne čašice na kolenu usled udarca u kontakt ključ.

py py nikad...
a yvek sam imala trip od toga..jer mi se sve chini da sam nekako krha...pogotovo y rykama :)

I ja sam tako mislila, a ustwari hiljadu puta sam padala i nikad nishta nisam slomila do skoro...

Mislim da sam rekorder u lomljenju kostiju,butina u saobracajnoj,pa podlaktica,pa skocni zglob paaaa....,........da ne nabrajam!Ima li nekog za neobavezno caskanje?Ne mogu da se prijavim u pricaonicu a nova sam ovde?grlica30

Ako nece prichaonica, instalirash jawu, najbolje skinesh mirc, regujesh nick i na konju si, owaj chatu 8)

Imao sam gadan udes 1997 godine na Kosovu. Pred naše vozilo je izleteo konj i mi smo ga "pogodili" i nakon toga se zakucali u kamion u suprotnoj traci. Ja sam prošao sa prelomom leve potkolenice i naprsnućem karlice a moj strikan koji je vozio dobio je gadne posekotine na licu i prelom desne čašice na kolenu usled udarca u kontakt ključ.

Kazhu da su najgore nesrece gde se nadje kamion na putu... Ja sam imala tu srecu da ne naidje niko pa sam proshla samo sa slomljenom karlicom na dwa mesta i slomljenom butnom kosti...

Back