macak willy
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
2 puta sam imao lomove ruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ko nov sam 

I ja sam slicno prosao. Pre nego sto sam trebao da idem na Zlatibor pomislio sam da cu radije da slomim nogu nego opet da se smaram na skijanju koje mrzim. Istog dana sam prvi put iscasio levo koleno, a zatim jos jednom na Zlatiboru (pao sam sa stepenica) i jos jednom kad sam se vratio sa Zlatibora (opet stepenice). I eto, sad imam fobiju od stepenica :-)nivea_soft:Ma moja prica je tako ironicna...Kraj godine,7.razred i ja idem kuci i razmisljam kako bi bilo lepo da slomim ruku,i to desnu zbog svih tih kontrolnih koji dolaze a mene tako mrzi da ucim.Kontam-to je kost sta tu ima da boli?I tako to vece ja i mladja sestra odem u jedan park gde se okupljalo drustvo.Drug pocne da mi zadirkuje sestru i ja ga iz zezanja pojurim,zapnem,padnem i s*ebem ruku.Secam se da sam jedva oci otvorila od bola,ali sam otisla kuci kontajuci da sam samo izvrnula zglob ili tako nesto iako me je bolelelo do ludila.Sestra dosla pre mene kuci i istrtljala sve mami,kojoj sam morala da lazem da mi nije nista.Ona poludela jer za dve nedelje smo trebali na more.Kad sam je sutra probudila koliko sam se derala dok me je sestra oblacila za skolu skontala je sve.Mozda najjaca bol koju sam osetila u zivotu.Znate kako kazu-sve sto pozelis pazljivo biraj...
papajaa:tj . da li vam je neko slomioi?
kad sam isao u 3. razred auto me je pokupio ()
i samo kljucna kost je naprsla
i sve je posle bilo ok