jel ste ikada lomili kosti?

Prvi lomovi su bili izazvani naivnom decjom mastom.. u osmom razredu osnovne da bih izbegao pismeni iz matematike iscenirao sam pad niz stepenice pred profesorkom iz matematike.. celokupna akcija je rezultirala prelomom noge na 3 mesta, jos se prepricava kao anegdota :mrgreen:
Usivanje glave, lomovi onih malih koščica na prstima koje pucaju u tuči to ne računam.. nego dolazimo do zanimljivog dela.. kupio frajer Tomos automatik hahahah :hahaha: vreme Ante Markovica, ima se moze se :mrgreen: ako je neko nekad vozio to čudo zna koliko ga je teško dići na zadnji točak :mrgreen: sledi.. prelom kljucne kosti pod obavezno, iščasenje ramena, podlaktice obe (dok ovo pisem shvatam kako me secanje i dalje sluzi :mrgreen:) itd..
Sve u svemu jedno sasvim mirno dete :D
U skorije vreme, pa proslog leta ponovo pao sa motora (ovaj put malo ozbiljnijeg :mrgreen:), pa polomio ponovo kljucnu kost.. cisto da se podsetim kakvi su bili decacki dani :)

Sa 4 god. na rođendanu svog najboljeg druga slomila desnu ruku,sa 5 pala i slomila levu ruku,sa 6 pala sa bicikla i slomila ruku na dva mesta,celo leto u gipsu...trapavo dete do bola.Sa 10 mi puka kost potkolenice ispostavilo se na snimku da imam cistu na kosti zamalo da me operišu.....
Od tad mi se samo duša lomi....

ja sam u roku od 6 meseci prvo slomio levu ruku,pa iscasio desno koleno ,pa slomio desnu ruku ,pa obnovio povredu desnog kolena i na kraju slomio prst na desnoj ruci. :)
Al to bilo jos u osnovnoj skoli.....plus me 3 puta udario auto kao klinca i sva tri puta nista :)
Sta cu kad sam neunistiv :)

nikad ništa lomila... ali uganuća, iščašenja... bilo ih je jedno 5-6 komada...
godine i godine su prošle dok nisam shvatila da rolere ne treba voziti po neravnoj ili mokroj podlozi... da se ne treba zaletati na stazama koje imaju skretanje pod uglom manjim od 90°... da su nizbrdice opasne... i tako to... :neutral:

Back