Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 74.462
Troluješ.Шта је фалило 2008?
Таман кренуло добро
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Troluješ.Шта је фалило 2008?
Таман кренуло добро
Изјава године, већ у јануару..Troluješ.
Baš vala.Meni je postalo smešno da je za sve što se loše desi u Srbiji kriva vlast.
To je samo preventiva... da Zagorka ne pretrči do američke ambasade, pod skute Krisa Hila.Blokiraš tužilaštvo od koga tražiš da radi? Roze mozak....
Govoriš o Vučiću i njegovoj mafiji ili ...?Sve bih ja njih na informativni razgovor i u pritvor na hlađenje pa posle na društveno koristan rad.
Svakog ko krši zakon,bez izuzetka.Govoriš o Vučiću i njegovoj mafiji ili ...?
Znamo, osim Vučića podržavaš i Džong-ilaSve bih ja njih na informativni razgovor i u pritvor na hlađenje pa posle na društveno koristan rad.
Hoćeš li me ostaviti na miru ako ti poklonim cvet?Znamo, osim Vučića podržavaš i Džong-ila
A ovaj ne sluša eU i Nato i nije faktički udario sankcije Rusiji?Cilj je postaviti vladu koja će slušati EU i Nato i udariti sankcije Rusiji.
Slanje oružja i municije Ukrajini to nije?Kao nastavak, da pruže vojnu i logistički pomoć u borbi protiv Rusije.
Ne ulažu oni "sada", već od 1990.Niko nikada nije ništa radio za džabe, pa tako ni ovi što sada ulažu u "demokratiju" u Srbiji.
Ovaj navedeni ne samo da krši zakone - nego i Ustav.Svakog ko krši zakon,bez izuzetka.
pa sad...ako mi pukne vodovodna cijev...vučić je kriv?..Baš vala.
Umesto da okrive upravu vodovoda i kanalizacije.
Kako?Ovaj navedeni ne samo da krši zakone - nego i Ustav.
Ako padne nadstrešnica čiju je rekonstrukciju radio Vučićev kum - ko je kriv?pa sad...ako mi pukne vodovodna cijev...vučić je kriv?..
Tako što preuzima u svoje ruke ovlašćenja na koja po Ustavu nema pravo.
Pa dobro i 2000. je sprovedena pod plaštom patriotskog KoštuniceU toku je Srpska revolucija, crveno-plavo-bela revolucija protiv izdajnika i saradnika okupatora Vučića. Majdan je Vučić i biće srušen i pobediće Srpski ustanak
Pogledajte prilog 1672991Pogledajte prilog 1672989Pogledajte prilog 1672990Pogledajte prilog 1672988Pogledajte prilog 1672976Pogledajte prilog 1672978Pogledajte prilog 1672979Pogledajte prilog 1672987Pogledajte prilog 1672983Pogledajte prilog 1672982Pogledajte prilog 1672991
Koja to?Tako što preuzima u svoje ruke ovlašćenja na koja po Ustavu nema pravo.
Svaki Božji dan...
Ovlašćenja predsednika vlade, ministara, sudija, policije, UDBE,...Koja to?
Kako je tebi lepo...Ovlašćenja predsednika vlade, ministara, sudija, policije, UDBE,...
Napisao je veliku istinu i suštinu problema sa Vučićem.Kako je tebi lepo...
Ne mislimo isto.Napisao je veliku istinu i suštinu problema sa Vučićem.
Nije u pitanju razlika u mišljenju o nečem apstraktnom, ovde se radi o činjeničnom kršenju Ustava svakog dana.Ne mislimo isto.
Mislim da će vreme pokazati da ste bili zavedeni.Nije u pitanju razlika u mišljenju o nečem apstraktnom, ovde se radi o činjeničnom kršenju Ustava svakog dana.
a odakle ti ta ideja? od nestorovica mozda?Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?