imali negdje serbia war map...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serbia protest mapimali negdje serbia war map...?
tako je počelo i u Darra u siriji...onda su skočili na war map...izgleda da će srbija završiti kao i sirija sa anarhistima u beogradu,đihadistima u Raškoj,bugarima u nišu, a vojvodinu će podjeliti turska,kurdi,kojekakva plemena i amerikanci...ovaj...zanio sam se ...drugosrbijanci anarhisti,hrvati,mađari i rumunji...Serbia protest map
Зашто сте довели Србију у стање да се то деси?tako je počelo i u Darra u siriji...onda su skočili na war map...izgleda da će srbija završiti kao i sirija sa anarhistima u beogradu,đihadistima u Raškoj,bugarima u nišu, a vojvodinu će podjeliti turska,kurdi,kojekakva plemena i amerikanci...ovaj...zanio sam se ...drugosrbijanci anarhisti,hrvati,mađari i rumunji...
...
Sad htedoh to da mu napišem.Зашто сте довели Србију у стање да се то деси?
američka imperija ne trpi neposlušne...poniznu glavu mač ne siječeЗашто сте довели Србију у стање да се то деси?
diplomatsko preseravanje..."Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup. Hvala mu na svemu što je uradio za poboljšanje bilateralnih odnosa, što je imao sluha i razumevanja za našu zemlju, kao i na ličnom doprinosu u jačanju veza Srbije i SAD", objavio je Vučić na Instagramu.
Eto ko je izdajnik i strani plaćenik
Када капитен тима умисли да је опасан играч и гура се у лигу највећих играча знаш како прође тим због будале?američka imperija ne trpi neposlušne...poniznu glavu mač ne siječe
Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?
Hil je ocenio da je Sbija imala važan udeo u pomaganju Ukrajini i da je pokušavala da joj pomogne na više načina...
@iig jel i ovo diplomatsko preseravanje?
Kakav SNS-ovski govor Radašine, dobro si izučio zanat i upotrebu logičkih podvala.
Skupovi su po zakonu, najavljeni su i demokratski, tako da "ometanje saobraćaja" nije kršenje zakona.
Ovo drugo sa poginulima u saobraćaju je logička podvala zvana "postoje veći problemi" iliti "relativna uskraćenost", gde se iznosi navodno veći problem koji treba prvo rešiti, pa je rešavanje ovog problema nešto čime se ne treba baviti.
Ta "zašto se bavite jednom nastrešnicom koja je ubila 15 ljudi kad svakog dana u Africi od gladi umre hiljade beba?" podmetačina više ne prolazi, mani se tih fazona.
И још 619 милијарди мелеона...Litijum je OK stvar. Đilas će biti litijski šeik
to je biloda ali stranci uzimaju stho mogu posle tih zhurki - nishta ne ostaje samom narodu koji tu zhivi
Nije u pitanju zapad, mada se Đilasovci upinju da svakog uvere da jeste: Šolakova privatna obojena revolucija. Plus Berbokovka i zeleni u odlasku.Mislim da da, jer ovakav protest ne može da se organizuje spontano. Mislom da je Vučiću istekao rok upotrebe i da je "pušten niz vodu". Zabršio je oko Kosova sve što je trebalo odnosno povukao je sve institucije sa severa Kosova i više nije potreban. "Kako seješ tako ćeš i žnjati."
Pošto nemaš boljeg od Đide na miru ćeš se prebrojavatiИ још 619 милијарди мелеона...
Не видим ко други...имамо ли бољег?
čime se nameće zaključak da strane zemlje žele da sačuvaju trenutnu vlast?Nema indikacija za tako nešto. Razlike između obojenih revolucija i ovog što se dešava su ogromne, a sličnosti mizerne.
Ovo je malo šire po mom mišljenju, mislim da Zapad pritiska Vučića u vezi nečega ili želi da ga skine sa vlasti. Suviše je ovo dobro organizovano da bi bilo spontano ili da samo Šolak stoji iza toga.Nije u pitanju zapad, mada se Đilasovci upinju da svakog uvere da jeste: Šolakova privatna obojena revolucija. Plus Berbokovka i zeleni u odlasku.
A i ti bi zvao na informativne razgovore, naravno one koji tebe nerviraju…
Danke Deutschland i Šolak uz pomoć žutih Dosmanlija koji bi da još malo jašu. Oni time i održavaju ove.Ovo je malo šire po mom mišljenju, mislim da Zapad pritiska Vučića u vezi nečega ili želi da ga skine sa vlasti. Suviše je ovo dobro organizovano da bi bilo spontano ili da samo Šolak stoji iza toga.