Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?

Serbia protest map
tako je počelo i u Darra u siriji...onda su skočili na war map...izgleda da će srbija završiti kao i sirija sa anarhistima u beogradu,đihadistima u Raškoj,bugarima u nišu, a vojvodinu će podjeliti turska,kurdi,kojekakva plemena i amerikanci...ovaj...zanio sam se ...drugosrbijanci anarhisti,hrvati,mađari i rumunji...
...

upada slobodne vojvođanske vojske ...režim se povlači
...
1737122921944.png

tako je počelo i u Darra u siriji...onda su skočili na war map...izgleda da će srbija završiti kao i sirija sa anarhistima u beogradu,đihadistima u Raškoj,bugarima u nišu, a vojvodinu će podjeliti turska,kurdi,kojekakva plemena i amerikanci...ovaj...zanio sam se ...drugosrbijanci anarhisti,hrvati,mađari i rumunji...
...
Зашто сте довели Србију у стање да се то деси?

"Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup. Hvala mu na svemu što je uradio za poboljšanje bilateralnih odnosa, što je imao sluha i razumevanja za našu zemlju, kao i na ličnom doprinosu u jačanju veza Srbije i SAD", objavio je Vučić na Instagramu.

Eto ko je izdajnik i strani plaćenik

"Poslednje četiri godine sa ambasadorom Hilom sam se često sastajao i razgovarao o svim pitanjima. Nismo oko svega uvek bili saglasni, ali smo imali otvoren i iskren pristup. Hvala mu na svemu što je uradio za poboljšanje bilateralnih odnosa, što je imao sluha i razumevanja za našu zemlju, kao i na ličnom doprinosu u jačanju veza Srbije i SAD", objavio je Vučić na Instagramu.

Eto ko je izdajnik i strani plaćenik
diplomatsko preseravanje...

Kakav SNS-ovski govor Radašine, dobro si izučio zanat i upotrebu logičkih podvala.

Skupovi su po zakonu, najavljeni su i demokratski, tako da "ometanje saobraćaja" nije kršenje zakona.

Ovo drugo sa poginulima u saobraćaju je logička podvala zvana "postoje veći problemi" iliti "relativna uskraćenost", gde se iznosi navodno veći problem koji treba prvo rešiti, pa je rešavanje ovog problema nešto čime se ne treba baviti.

Ta "zašto se bavite jednom nastrešnicom koja je ubila 15 ljudi kad svakog dana u Africi od gladi umre hiljade beba?" podmetačina više ne prolazi, mani se tih fazona.

Izvini, ali ovaj skup u kojem je studentkinja bila povređena, koliko ja znam, nije bio prijavljen?

Neka me ispravi neko.

Mislim da da, jer ovakav protest ne može da se organizuje spontano. Mislom da je Vučiću istekao rok upotrebe i da je "pušten niz vodu". Zabršio je oko Kosova sve što je trebalo odnosno povukao je sve institucije sa severa Kosova i više nije potreban. "Kako seješ tako ćeš i žnjati."
Nije u pitanju zapad, mada se Đilasovci upinju da svakog uvere da jeste: Šolakova privatna obojena revolucija. Plus Berbokovka i zeleni u odlasku.

Nije u pitanju zapad, mada se Đilasovci upinju da svakog uvere da jeste: Šolakova privatna obojena revolucija. Plus Berbokovka i zeleni u odlasku.
Ovo je malo šire po mom mišljenju, mislim da Zapad pritiska Vučića u vezi nečega ili želi da ga skine sa vlasti. Suviše je ovo dobro organizovano da bi bilo spontano ili da samo Šolak stoji iza toga.

Back