- Poruka
- 26.193
Tz tz tz... umesto da podmetne svoje... ovaj svoja leđa on se ograđuje! O živote lutalico!ja nisam ništa kriv, da se odmah ogradim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tz tz tz... umesto da podmetne svoje... ovaj svoja leđa on se ograđuje! O živote lutalico!ja nisam ništa kriv, da se odmah ogradim
E neka si mu rek'o!Mašinsko pranje savesti
Polako i ti sa @milance19Šta sada hoćeš? Pa nisi ti @milance19 da ti kažem da te volim! Polako, ne ide to tako baš.
pazi, ja sam se prvi setio. Ko ti kriv kad ne reaguješ na vremeTz tz tz... umesto da podmetne svoje... ovaj svoja leđa on se ograđuje! O živote lutalico!
Pa ja se ne ograđujem, ja lupim pa ako klepim ili promašim - tako mi je kako mi je. Malo trtica boli ali prođe. A ti si se ogradio, zbrisao! Ne ide to Mito tako, ne ide.pazi, ja sam se prvi setio. Ko ti kriv kad ne reaguješ na vreme
pazi, ja sam se prvi setio. Ko ti kriv kad ne reaguješ na vreme
misliš, trebo sam ko pravo muško da ustanem i kažem "jesam, reko sam"Pa ja se ne ograđujem, ja lupim pa ako klepim ili promašim - tako mi je kako mi je. Malo trtica boli ali prođe. A ti si se ogradio, zbrisao! Ne ide to Mito tako, ne ide.
to me Nata naučilaNe, jedno "da, draga" je dovoljno.![]()
iiih, kad sam još ja to naučioPa jesi li naučio Mito bekrijo?