- Poruka
- 70.134
To nije izazov, to je zelja.cek bre..ne napravis sebi izazov... "ovu zelim da kresem"?![]()
Izazov bi bio: ona zna da zelim da je kresnem ali mi se zbog toga ne da i komplikuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije izazov, to je zelja.cek bre..ne napravis sebi izazov... "ovu zelim da kresem"?![]()
ucicemo u anale srpskog internetaAnalisanje svake nedelje na krsti![]()
Da. Moj konačan odgovor je da... neka analna tema?
ako nije, evo za ljubitelje
staro dobro pitanje..
el volite, a?
Pomeri se zeno smestaУшли сте, само вас нису осетили![]()
Ако размишљаш на тај начин, евентуално ћеш доћи до закључка да су жене досадне -- све једно те исто, рутина -- па ћеш тако пожелети да имаш однос с мушкарцем, а кад ти и то досади, пожелећеш да мушкарац има однос с тобом.E ovako.
Meni je analni fascinantan. Jednostavno coveku dodje da promeni. Aj ova poza aj ona ista meta isto ostojanje.
To je kao kada mi je poznanica pricala koja drzi cvecaru. I kaze jednog dana je morala da udje na zadnja vrata i odjednom, cela cvecara joj je izgledala drugacije. Blistala je. Osetila je neko novo ispunjenje. I od tada je odlucila da parnim danima u nedelji ulazi prednja a neparbim na zadnja vrata.
Otkud to? Iz iskustva?Ако размишљаш на тај начин, евентуално ћеш доћи до закључка да су жене досадне -- све једно те исто, рутина -- па ћеш тако пожелети да имаш однос с мушкарцем, а кад ти и то досади, пожелећеш да мушкарац има однос с тобом.
Логика, Напоконе. И то твоја. Цитирам, "Једноставно дође човеку да промени". Кад ти буду досадиле жене, поежелећеш да пређеш на нешто друго, на нешто егзотичније -- не мушкарце, овце, лешеве, итд. Досади једно те исто.Otkud to? Iz iskustva?
Nije mi se nikad analni gadio. Jos kao tinejdzer sam mastao i o toj drugoj rupici. U stvari o svim rupama na njoj.Логика, Напоконе. И то твоја. Цитирам, "Једноставно дође човеку да промени". Кад ти буду досадиле жене, поежелећеш да пређеш на нешто друго, на нешто егзотичније -- не мушкарце, овце, лешеве, итд. Досади једно те исто.
А ако ти делује невероватно јер ти се те ствари тренутно гаде, сети се само колико ти се анални секс гадио у почетку. Зна се чему служи тај део тела.
Nije mi se nikad analni gadio. Jos kao tinejdzer sam mastao i o toj drugoj rupici. U stvari o svim rupama na njoj.![]()
Ne ide to tako Svetozare, seks nije droga ili sta vec pa kao, drz se jednog ako probas malo drugacije opa odee u gejeve narkomane pacove.
Pre ces zastraniti ako skupljas to u sebi i drzis se rigidnog i laznog morala. A imas i primere toga.
Па ти први идеш около и називаш људе разноразним именима зато што имају другачији укус.I promena i eksperimentisanje u seksu je dobra stvar. Ima i onih koji se drze rutine i njima super. Ne kritikujem to, sta koga radi. Ja volim igrarije a raspalim samo kad mi to neko osudjuje i nagovara da jeden pecenje a meni se jede jedan dobar socan srednje pecen odrezak.
Код тебе је скоро често.mislim da je nije bilo skoro![]()