CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.178
Evo verujem i ja odmah kao i ti, samo mi pokaži gde je rekao da je Bog.ja sam hrišćanka verujem Isusu Hristu pa on je za mene Bog
a ti šta si?
hrišćanin nisi jer Hrista ne priznaješ za Boga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo verujem i ja odmah kao i ti, samo mi pokaži gde je rekao da je Bog.ja sam hrišćanka verujem Isusu Hristu pa on je za mene Bog
a ti šta si?
hrišćanin nisi jer Hrista ne priznaješ za Boga
to sve mora da se zbudeEvo verujem i ja odmah kao i ti, samo mi pokaži gde je rekao da je Bog.
Spavaš li ti nekad?to sve mora da se zbude![]()
ti ne veruješ ti provociraš i jedno te isto vrtiš u krugEvo verujem i ja odmah kao i ti, samo mi pokaži gde je rekao da je Bog.
Ne, ne ....ne provocira CiCoLiNo.ti ne veruješ ti provociraš i jedno te isto vrtiš u krug
ali kako smo na temi o JS mi ćemo pisati o tome
ja sam jehova i bdim nad vas dvojeSpavaš li ti nekad?
Rekoh ti da se molim Bogu za mnogo godina unapred.kod svedoka
razvod je dozvoljen samo ako je preljuba u pitanju
ostalo ma može da te ubija od batina bilo muško ženu bilo žensko muža
znači prevara jednako razvod
nasilje može do istrebljenja
https://www.jw.org/sr-latn/biblijska-učenja/pitanja/razvod-biblijsko-gledište/
Ne verujes Hristu, nego onima koji zastupaju Hrista... a da pri tom nemaju nikakvog dokaza da ga zastupaju...Ali da veruje veruje. I to samo i isključivo Hristu. Nemojmo se lagati, kakvi smo mi Hrišćani ako Hristu ne verujemo.
Hajde nemoj i ti da izmisljasNe verujes Hristu, nego onima koji zastupaju Hrista... a da pri tom nemaju nikakvog dokaza da ga zastupaju...
eto ti slusas coveka umesto da slusas sta Bog kaze tj Bozja recСвети Тихон Задонски јасно каже (као и други светитељи):
"Браћо моја, учио сам четрдесет и пет година. Прочитао сам много књига о Јудејцима, идолопоклоницима, муслиманима и јеретицима. Изучио сам дубине мудрости. Све друге вере су лажне. Само је наша вера, свето Православље, истинска и света…
Радујте се и веселите што се ви побожни православни хришћани. Плачите и сажаљевајте нечестиве, неверујуће и јеретике који иду у таму и у руке ђавола.“
Eво одговора на питање у којој се Цркви можемо спасти.
onda Isus nije spasitelj s obzirom da po vama nije Bog?Isaija 43:11 Ja, ja sam Jehova, i osim mene nema spasitelja.“
citaj sta pise u Biblijionda Isus nije spasitelj s obzirom da po vama nije Bog?
ako važicitaj sta pise u Bibliji
sta po nama po vama
Po Bogu
Bog nas spasava preko zrtve Isusa Hrista
Jovan 3:16
Bog je spasitelj spasava nas preko zrtve Bozjeg Sinaako važi
1) osim Boga nema spasitelja
2) Isus nije Bog
onda sledi
3) Isus nije spasitelj
elementarna logika
ali Isus nije spasitelj?Bog je spasitelj spasava nas preko zrtve Bozjeg Sina
pa to je sad igra reciali Isus nije spasitelj?
Cija je vera najjaca?Свети Тихон Задонски јасно каже (као и други светитељи):
"Браћо моја, учио сам четрдесет и пет година. Прочитао сам много књига о Јудејцима, идолопоклоницима, муслиманима и јеретицима. Изучио сам дубине мудрости. Све друге вере су лажне. Само је наша вера, свето Православље, истинска и света…
Радујте се и веселите што се ви побожни православни хришћани. Плачите и сажаљевајте нечестиве, неверујуће и јеретике који иду у таму и у руке ђавола.“
Eво одговора на питање у којој се Цркви можемо спасти.
Sta ste cekali 1900 godina? Neki tamo gradjanin USA, zna bolje od Crkve koja je stara 2000 godina? Nece biti...Hajde nemoj i ti da izmisljas
mi sledimo Hrista i Boga JHVH a ne ljude
a vi sledite ljude i ljudske dogme
pa to je sad igra reci
spasava nas njegova zrtva ali Bog nas spasava preko Zrtve Isusa
tako da moze se reci i za Isusa da je nas spasitelj
ali sam ne bi mogao Nista
Glavni nas spasitelj je Bog JHVH
Jovan 3:16 16 Jer je Bog toliko voleo svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
| 2. Timotiju 1,10 | A sad se pokaza u dolasku spasitelja našega Isusa Hrista, koji raskopa smrt, i obasja život i neraspadljivost jevanđeljem; |
Da rekoh ti moze se reci i za Isusa da je nas spasitelj u smislu sto nas Bog spasava preko Isusa Hrista - preko njegove zrtvea zar ovde Božija reč ne naziva Isusa spasiteljem?
2. Timotiju 1,10 A sad se pokaza u dolasku spasitelja našega Isusa Hrista, koji raskopa smrt, i obasja život i neraspadljivost jevanđeljem;
znači ili je Isus Bog ili je Biblija tj. kako ti kažeš Božija reč nekonzistentna...
Sta ce mu zrtva Isusa Hrista? Nema tu nikakve logike kod vas. Pomesali ste Hriscanstvo i Judaizam....Isaija 43:11 Ja, ja sam Jehova, i osim mene nema spasitelja.
Tako da tacan odgovor je Bog JHVH nas spasava preko zrtve Isusa Hrista