dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.543
da taj njuejdž još niko ne shvata, slažem seOno što su JS razumeli, vi nećete nikad...Nažalost
Ploodooooooooviiiiiii......
Razumeš.
To vas zeza. Sve znate ali jezikom.
I tu se sve završava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da taj njuejdž još niko ne shvata, slažem seOno što su JS razumeli, vi nećete nikad...Nažalost
Ploodooooooooviiiiiii......
Razumeš.
To vas zeza. Sve znate ali jezikom.
I tu se sve završava.
To što ti veruješ je njuejdž...jer ni sam ne znaš ni šta veruješ ni kome veruješ.da taj njuejdž još niko ne shvata, slažem se
Добро, ако нема шта да се тумачи, зар онда не би требали да верујетеJasno je rekao da će biti kao u potopu...
A u potopu znaš šta je bilo.
Pokazah ti smrtne grehe gde oproštaja nema, ako se ignorišu...Mislim da nema potrebe da pokazujem mnoga druga mesta...
Jasno je rekao da je uzak put koji vodi u život i da je malo onih koji ga nalaze...
Nema tu šta da se tumači...imaš pravednike i nepravednike iz Božijeg ugla...i plata im nikako nije ista...
Neće se spasti polovina čovečanstva...to Hrist nigde nije rekao.Добро, ако нема шта да се тумачи, зар онда не би требали да верујете
да ће се тачно половина људи спасити, јер је три таква пирмера навео?
Јел он тако случајно причао неки небитан вишак речи?
Рекао је да ће бити исто што и у Лотово и Нојево време, али је појаснио
и шта те приче заправо значе тим примерима које је дао.
Osnivač JS je Isus Hrist.![]()
raselov nadgrobni spomenik.
Данашња организација Јеховиних сведока настала је пред крај 19. века. У то време је једна мала група истраживача Библије која је живела близу Питсбурга у Пенсилванији, у Сједињеним Државама, почела да систематски проучава Свето писмо. Они су упоређивали доктрине које су заступале цркве са оним што Свето писмо заиста научава. Оно што су сазнали почели су да објављују у књигама, новинама и часопису који се сада зове Стражарска кула – гласник Јеховиног Краљевства.
У тој групи искрених истраживача Библије био је и Чарлс Расел. Премда је Расел предводио у библијском образовном делу у то време и био први издавач Стражарске куле, он није био оснивач неке нове религије.
https://www.jw.org/sr-cyrl/јеховини-сведоци/faq/оснивач/
Iz ovoga se jasno vidi da je nekakva veza postojala. Da li je možda Rasel potekao iz masonske porodice? Da li je možda njegov otac bio ugledni član ove Organizacije? U kojoj meri je Rasel sarađivao sa Masonima, kada je imao čast da održi predavanje u jednoj od njihovih većih dvorana?
templarski znak na spomeniku osnivača js
![]()
jehovini masoni koji veruju hristu![]()
Da sve čisto prema Hristovom propisu...Na primer, neki roditelji će uprkos neprekidnom ponavaljanju Vodećeg tela da mladi ne bi trebali da idu na više školovanje, ipak poslati svoju decu na fakultet, dok će drugi roditelji dosledno da obesrabruju svoju decu od ovakvog koraka. Neki roditelji će poučavati svoju decu da ne žure sa krštenjem dok su premlada, dok će neki drugi roditelji slediti savet Vodećeg tela i ohrabrivati svoju decu na taj korak već sa 11 ili 12 godina. U slučaju kada su mladi isključeni, neki roditelji će i dalje održavati tajni kontakt sa svojom decom, dok će se drugi držati strogog pravila Kule stražare i prekinuće svaki kontakt.
https://slobodnemisli.wordpress.com/2013/09/17/pravi-i-lazni-jehovini-svedoci/
bivši starešina sada otpadnik![]()
Звучи ли ти ово познато @dekapitare ?Osnivač JS je Isus Hrist.
Kako to znamo?
Veoma jednostavno, jer se JS isključivo drže Hristovih merila i njegovih reči koje on donosi.
Па што је онда наводио три примера где ће се један од двоје спасити?Neće se spasti polovina čovečanstva...to Hrist nigde nije rekao.
Plata za greh je smrt...
Svakom pojedincu će tačno dati šta je i zaradio...
Jer Bog je pravedan i ne da se prevariti.
Zakon greha je više nego jasan.
Zašto bi armagedon uopšte i bilo ako će Bog nasumice birati koga će ostaviti a koga ne.
Ako neko iz Božijeg ugla nije pravedan, šta mu treba taj neko u novom svetu?
Da ponovo nastavi po starom, jel.
Pa nije Bog šarlatan da tako radi...
Zato je Hrist i doneo novi savez i ponovio zapovesti po kojima se pravi vernik meri.
Tako da svako može znati šta ga čeka...
I još jednom ću ti naglasiti....
NE VARAJ SE....pa nabrojani oni koji neće naslediti kraljevstvo Božije...
ko pokvarena ploča.Звучи ли ти ово познато @dekapitare ?![]()
Мени није јасно како се држе Христових речи када их неразуму.Звучи ли ти ово познато @dekapitare ?![]()

Sve sam ti rekao.Па што је онда наводио три примера где ће се један од двоје спасити?
Шта је тиме хтео да каже?
A ti razumeš?Мени није јасно како се држе Христових речи када их неразуму.
Пола од онога што је рекао у воду баце и онда од остатка склепају неку своју причу.
Као да је он нешто безвезе и сувишно причао. Може ли се Божија реч тако извлачити
из контекста?
A Jerusalim pao 587. pne.Šta Biblija zaista naučava“ piše:
„Међутим, како и када су Божју владавину почели да ’газе незнабошци‘? То се догодило 607. пре н. е. када су Јерусалим освојили Вавилонци. „Јеховин престо“ је остао упражњен, а лоза краљева који су били Давидови потомци прекинута (2. Краљевима 25:1-26).
lele lele lele ostade jehova bez fotelje

Da.Čuj Isus Se identifikovao kao Jehovin svjedok.![]()
ma nisam ja znao da je presto u jerusalimuA Jerusalim pao 587. pne.![]()
Sve znaš a u šta veruješ ne znaš.oni ne znaju kud udaraju kad izmešaše judaizam hrišćanstvo islam i piramide (egipat)
za one kineske nisu ni znali da postoje.
Не, ниси никакво објашњење за те примере дао.Sve sam ti rekao.
Ako nisi shvatila vrati se pa pročitaj ponovo.
Па твојој причи ти примери не одговарају, па их зато избегаваш. Тачно каоA ti razumeš?
Hrist priča o potopu i kaže da su svi nastradali...a tebi ne odgovara pa uvijaš...

Jasna, budući da ne veruješ Hristu, ne mogu očekivati da ćeš verovati ni meni...ko sam ja pa da mi veruješ.Не, ниси никакво објашњење за те примере дао.