Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vidi ovog ignorisem ga i stalno mi pise
halo
nisam ja centar svemira da si oko mene
nadji drugu zrtvu
Пишем ти на теми о Јеховиним сведоцима јер си једна од њих. Да ме игноришеш не би ми се обраћала и одговарала ми, тако да не знам шта глумиш ту. Што се тиче жртве, сама си крива јер си причала администрацији лажи о мени изигравајући жртву. Ја те ни са чим нисам вређао нити те вређам. Све време ти се обраћам на задату тему, а ти се све време правиш блесава и то игноришеш, крештиш како те вређам и клевећем и кмечиш администрацији о модерацији иако те нико не ферма ни 2%.

Хоћеш ли коначно, као једини представник своје верске организације на овом форуму, удостојити чланство одговора на питања постављена на овој теми, а која се тичу управо твоје верске организације и њеног деловања на пољу превода Библије, или ћеш само да наставиш да затрпаваш тему својом неуверљивом глумом прогоњене и незаштићене жртве?

Пишем ти на теми о Јеховиним сведоцима јер си једна од њих. Да ме игноришеш не би ми се обраћала и одговарала ми, тако да не знам шта глумиш ту. Што се тиче жртве, сама си крива јер си причала администрацији лажи о мени изигравајући жртву. Ја те ни са чим нисам вређао нити те вређам. Све време ти се обраћам на задату тему, а ти се све време правиш блесава и то игноришеш, крештиш како те вређам и клевећем и кмечиш администрацији о модерацији иако те нико не ферма ни 2%.

Хоћеш ли коначно, као једини представник своје верске организације на овом форуму, удостојити чланство одговора на питања постављена на овој теми, а која се тичу управо твоје верске организације и њеног деловања на пољу превода Библије, или ћеш само да наставиш да затрпаваш тему својом неуверљивом глумом прогоњене и незаштићене жртве?
Čiji si ti predstavnik i šta bi tebe zanimljivo mogli da pitamo? :kafa:

ja sam procenio da si pravoslavni agnostik :D
kgb-interrogation.jpg

Ma samo da saznam šta je.. sve će priznati...

ja sam procenio da si pravoslavni agnostik :D
Мислиш зато што у мојим порукама примећујеш православне теолошке ставове? То је зато јер сматрам да је православна теологија ,,ближа изворном хришћанству" од римокатоличке, а имајући у виду да само римокатоличка и православна црква имају апостолско прејемство, једино њих признајем за легитимне, јер се и оне узајамно признају, упркос несугласицама.

e pa lako li ti je onda da ispituješ druge, kad tebe ne može niko da ispita.. :nono3:
Па, управо рекох да може свако да ме пита све што је у вези с темом. Како ти то схваташ као ,,не може нико да пита", није ми најјасније.

Па, управо рекох да може свако да ме пита све што је у вези с темом. Како ти то схваташ као ,,не може нико да пита", није ми најјасније.
Nisam rekla da ne može niko da te pita, nego da te ispita. Da te postavi
na optuženičku klupu i onda krene sa unakrsnim ispitivanjem, kao što ti
ovde radiš.

Ја само знам да Јеховини сведоци су у озбиљној лови. Знам пар људи који су намерно ушли код њих из користољубља. Један је преко, добио преко њих добру шљаку, кућа овде сређена од темеља до крова, добар аутић.. то је њихово средство веровања данас. И немам ништа против, ко воли нек изволи.

Nisam rekla da ne može niko da te pita, nego da te ispita. Da te postavi
na optuženičku klupu i onda krene sa unakrsnim ispitivanjem, kao što ti
ovde radiš.
Не разумем, где ја то радим, тј. како? Мислиш на ово што питам Аетернум? Па, она се сама гура на сваку тему да глуми свакоме судију као врхунски познавалац Библије и свима набија на нос како не знају ништа и треба да науче као што је она научила, а кад се њој поставе питања о њеној вери, онда само виче ,,упомоћ, вређају ме" и ,,ко нема своју веру, клевеће туђу", а питања игнорише. У суштини, себе ставља у фокус питања и тиме скреће с теме, а мене ставља у оптуженичку клупу оптужујући ме да лажем, клевећем и вређам. Видиш да може. :mrgreen:

Batice, daj da cujem jos, zanima me.

:heart2::heart2::heart2:

Salu na stranu, isplati li se uclaniti u te lujke?
Твоје је само да издвојиш сваки дан два сата. Јер ти на кућу долази неки лик или цура сваки дан и читате неке молитве. И да идеш у цркву њихову, која је обична кућа изгледом. То су неки услови. А они ти мењају живот из корена, без зезања. Тако да исплати се.

Твоје је само да издвојиш сваки дан два сата. Јер ти на кућу долази неки лик или цура сваки дан и читате неке молитве. И да идеш у цркву њихову, која је обична кућа изгледом. То су неки услови. А они ти мењају живот из корена, без зезања. Тако да исплати се.
I ne moram nista raditi, samo odlaprdam dva sata molitvi, nesto bezveze mumljam?

Мораш да водиш морално чист живот, ништа ванбрачни секс, ништа цигарете, дрога и то.
Ово није тачно. Управо лик пише преко кога и знам ове детаље се шибао а и шиба се и данас у Немачкој као блесав. Нико те ништа не пита нити проверава. Нормално, треба да будеш стрејт пред њима и то је то. Били су му добра карта за бег из Србије и то је то.

Ово није тачно. Управо лик пише преко кога и знам ове детаље се шибао а и шиба се и данас у Немачкој као блесав. Нико те ништа не пита нити проверава. Нормално, треба да будеш стрејт пред њима и то је то. Били су му добра карта за бег из Србије и то је то.
Од мене решавао ганџу, пуцао се као луд.
Па, пред њима, наравно. Не причам о приватности, ко може да зна да ли у читаш Библију или оргијаш док те не гледа нико.

Мада није ми баш најјасније какву корист имају они од тога што помажу своје "чланове" тако шаком и капом. Ко зна шта они раде у Немачкој.

Back