Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TO SAMO ZLI RADE MRZE TUDJU VERU
MRZE LJUBAV I MIR

VERA JEHOVNIH SVEDOKA JE HRISCANSTVO - LJUBAV I MIR
A VI TO MRZITE?
Ни најмање... Само уводите у заблуду оне неспретне и удаљујете од цркве Христове... А наравно да се радујемо да се срет емо у царству небеском 🙂

Ни најмање... Само уводите у заблуду оне неспретне и удаљујете од цркве Христове... А наравно да се радујемо да се срет емо у царству небеском 🙂
PA VI DIRZIUTE LJUDE U ZABLUDI
Mi ljudima pomazu da znaju Bozju rec
Mi smo Bozja organizacija na Zemlji
Bog je to potvrdio svojim duhom

Сестро слатка... Видим вредница си, трудиш се, имаш љубави и желиш да је другима пренесеш, али узми погледај задњи видео који сам послао и одговори севи на та питања... Ако скупиш хрбрости јер знам д нике лако...

Сестро слатка... Видим вредница си, трудиш се, имаш љубави и желиш да је другима пренесеш, али узми погледај задњи видео који сам послао и одговори севи на та питања... Ако скупиш хрбрости јер знам д нике лако...
nemam vremena da se bavim tim lazima

"Nek se sveti ime tvoje"

Znači neka bude poštovano ili cenjeno, a reč ime u sebi nosi odrednicu nesaznatljivog i neobuhvatnog. Odnosi se na odavanje počasti prvobitnom uzroku kroz veličanje njegovog imena.

Da, a Bozje ime je JHVH Jehova.
Bez koriscenja Bozjeg imena ne moze se Svetiti Bozje ime

Јадни ви када око тога измишљате науку и оспоравате спасење... Јадно и бедно...
jeste jadno je i bedno proucavati BOZJU REC I ZIVETI MORALNO U MIRU I LJUBAVI
DAKLE ETO KAKVIM SE MANIPULACIJAMA SLUZITE
SAMO NAPADI I LAZI

Ko je otvorio Bibliju videce da pisem ISTINU
ALI STE VI DALEKO OD ISTINE

Научи ме да искуцам ово за 40 секунди и постаћу јс 😅 научени да терају воду на своју воденицу, без икаквог смисла, па ти ударају цитате које тумаче како им је воља... Сестро, касно је, да не лежемо у препирци, жива била и свако добро од Господа... Смејем се пробудићу децу овде, баш сте симпатични тако наивно уиграни :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :bye::bye:

Back