aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.194
A jelOvo nije tema o tumacenju biblije, ima tema za to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jelOvo nije tema o tumacenju biblije, ima tema za to
Evo zasto si ti lujka - zbog ovog citiranog.da LUJKE SU LJUDI koji se Drze Bozjeg morala
I Bozje reci
a normalni su ti nemoralni jel to
Ovo je tema o JS pa ako nemas o njima sta da pricas.....da LUJKE SU LJUDI koji se Drze Bozjeg morala
I Bozje reci
a normalni su ti nemoralni jel to
Normalno sam odreagovala na uvreduEvo zasto si ti lujka ovo citirano.
Pogle kako si odreagirala.
Nisam rekao da ste psihopate i masovne ubojice, vec da ste mi pomalo cudaci.
Ti na to odmah skaces u oci.
Opet si omasila temuEvo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo
Nisam to je sve moja vera sve sto pise u BiblijiOpet si omasila temu
Svaka vera ima bibliju pa idi na temu o bibliji.Nisam to je sve moja vera sve sto pise u Bibliji
Ja bi tebe poslao u armiju, na jedno tri godine.Normalno sam odreagovala na uvredu
ako je tebi hriscanski vredjati prevario si se
hriscanstvo je ljubav i mir
ako ti je to cudno ok
meni je to prilicilo na uvredu izvini
pa eto to je protiv hriscanstva.Ja bi tebe poslao u armiju, na jedno tri godine.
I to ne u ove danasnje pederaste armije, vec u JNA.
Ne bi te slao da pucas na ljude, vec da zaduzis cetku i zasrani klozet za ribanje.pa eto to je protiv hriscanstva.
UBijanje
Tako je, samo ona ne želi da se piše o njima na realan način. Živi u bajci, čeka armagedon, da njiov jeova sve satre a oni da sade šargarepu narednih tisuću ljeta i naravno da se usavršavaju čitajući kulu stražaraSvaka vera ima bibliju pa idi na temu o bibliji.
Ovde samo o JS
To se suproti hriscanstvu uciti se ubijatiSta bi ti falilo da si sluzila JNA?
Smatram se vrlo tolerantnom osobom, ali s tobom uz najbolju volju, nije moguce uspostaviti ikakavu vrstu dijaloga.
Moze se normalno ako zelis.Smatram se vrlo tolerantnom osobom, ali s tobom uz najbolju volju, nije moguce uspostaviti ikakavu vrstu dijaloga.
Samo spamas.
Mila moja, umjesto sto tu spamas po forumu, mogla bi to vrijeme iskoristiti za razgovor s Bogom?Moze se normalno ako zelis.
Slobodno pitaj sta te zanima![]()
Ма причају они са богом, али подземља... Сатаном.. Само им се лепо маскирао...Mila moja, umjesto sto tu spamas po forumu, mogla bi to vrijeme iskoristiti za razgovor s Bogom?
Sta mislis o tome?
Kada si zadnji put s Njim onako iskreno popricala?
Uostalom, kako ti pozelio, tako mi se vratilo.