aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.187
to kada ti nakaradno kazes jako se zabrineml
ostaje ti radosna vera,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to kada ti nakaradno kazes jako se zabrineml
ostaje ti radosna vera,
propala si ti ko mudo kroz busne gaceto kada ti nakaradno kazes jako se zabrinem![]()
mozda jeste cuvaj seznaci ima vise Bogova?
Bozemioprosti avatar ko da si iz groba ustao![]()
pa eto Biblija govori o tebipropala si ti ko mudo kroz busne gace
ni dela ni ljubavi ni reci![]()
ja tebi to nisam komentarisao, nisam posto ne znam da li si se rokala od alkohola i bludnicila, napisao sam samo ono sto pokazujes ovde na forumu i na fb gde ti je novac najvaznijipa eto Biblija govori o tebi
Galatima 5
19 A dela tela su očigledna. To su: blud, nečistoća, besramnost,
20 idolopoklonstvo, bavljenje spiritizmom,* neprijateljstva, svađe, ljubomora, izlivi gneva, prepirke, podele, sekte,
21 zavisti, pijanke, razuzdane gozbe i tome slično.
To vam unapred kažem, kao što sam vam već i rekao, da oni koji tako nešto čine neće naslediti Božje kraljevstvo.
pa ja ga se ne plasimsto ja
ti se ljubakas sa njim![]()
znam ..... isti stepa ja ga se ne plasim![]()
Znaci ovo : Docice Armagedon kada Bog bude napao Bozji Narod, ne pise se ovako, vec da ce Bog da stiti svoj narod,Napisala sam da ce biti napadnut Bozji narod.
A Bog stiti tada Bozji narod u Armagedonu.
Kako, stiti ga andjelima.
Zasto, da bi preziveo i dobio spasenje.
Pa ti rasclani Boga na dva dela, nije tacno jer pise da su Bog i Duh jedno te isto: Jovan 4, 24 : a Bog je i Duh.Svojim duhom takodje u knjizi zivota![]()
A koji je to sotona trebao da ih prizna za zvanicnu versku zajednicu,To je isto, isti im koren
Zli ljudi i zle životinje, važno je da u propovedi ima zla, svršavaju na zlo.
Vidiš da ne odgovara zašto su tražili od sotone da ih prizna za zvaničnu versku zajednicu i još se hvale sa tim.
Ima toga dosta u najkraćem sotona (po njima neki opasan lik) koji je BOG ovom ovom svetu jer je bačen 1914 g i on sada vlada nama znači svim vlastima od trampa do japanskog cara. Svi mi zajedno služimo tom bogu sem društva koji služe nekom jehovi. Dakle svi koji traže zvanično priznavanje da slobodno deluju moraju da se obrate tom sotoni, da bi širili jehovinu reč. Aj sad ti to raspetljaj, kome služe i očekuju raj na zemlji. A pošto je otac laži sotona a videli smo ko ovde najviše laže onda su neke stvari jasnije.A koji je to sotona trebao da ih prizna za zvanicnu versku zajednicu,![]()
Pozdrav
Nista posebno. pandemija i sv e sto se sada desava je deo znaka poslednjih dana
nista novo
Ono sto je bitno sto JS ocekuju je ispunjenje nekoliko prorocanstva pre Armagedona
i to ocekujujemo to nam predstoji:
1. Prvo nam predstoji OBJAVA: "MIR I SIGURNOST"
prorecena
1. Solunjanima 5:
1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.
4 Ali vi, braćo, niste u tami, pa da vas taj dan zatekne kao što bi zatekao lopove,
5 jer vi ste svi sinovi svetlosti i sinovi dana. Mi ne pripadamo ni noći ni tami.
6 Dakle, ne spavajmo kao što ostali spavaju, nego bdimo i budimo trezveni
Nakon objave Mir i Sigurnost ocekujemo
2 PAD RELIGIJE
prorecen u Otkrivenju 17 i 18
Otkrivenju 18:2 - „Pala je, pala je bludnica Vavilon Veliki
Otkrivenje 17:17 17 Jer Bog im je stavio u srce da izvrše njegovu zamisao
Pad Vavilona Velikog
Pad Religije je POCETAK VELIKE NEVOLJE
3 prorecena VELIKA NEVOLJA prema Mateju 24
4 Armagedon kao zavrsnica Velike nevolje
Armagedon je Bozji rat u kojem Bog unistava Zlo sa Zemlje
Eto ocekujemo tih par dogadjaja.
Da Docice Armagedon kada bude napadnut Bozji Narod, a Bog ce tada da stiti svoj narod,Znaci ovo : Docice Armagedon kada Bog bude napao Bozji Narod, ne pise se ovako, vec da ce Bog da stiti svoj narod,![]()
Samo me interesuje zasto u to verujes ?Da Docice Armagedon kada bude napadnut Bozji Narod, a Bog ce tada da stiti svoj narod,
U Armagedonu.
mrtvih, koliko hoćeš.znaci ima vise Bogova?
znači, moguće je ustati iz groba?Bozemioprosti avatar ko da si iz groba ustao![]()
dasve ukazuje na to![]()
Zasto ti ne verujes?Samo me interesuje zasto u to verujes ?
,Vidi ovako, ako mozes da razumes da rec ha satan znaci Boziji protivnik, bice ti sve mnogo jasnije. On nista bez Boga ne radi, imas u knjizi o Jovu u drugoj glavi, gde Bog kaze satanu da kusa Jova, al da mu dusu ne uzima.Ima toga dosta u najkraćem sotona (po njima neki opasan lik) koji je BOG ovom ovom svetu jer je bačen 1914 g i on sada vlada nama znači svim vlastima od trampa do japanskog cara. Svi mi zajedno služimo tom bogu sem društva koji služe nekom jehovi. Dakle svi koji traže zvanično priznavanje da slobodno deluju moraju da se obrate tom sotoni, da bi širili jehovinu reč. Aj sad ti to raspetljaj, kome služe i očekuju raj na zemlji. A pošto je otac laži sotona a videli smo ko ovde najviše laže onda su neke stvari jasnije.
Zatim na forumu ko se najviše žali i kome (pa sotonskog vlast) pa eto nekako ta vlast nema moći da stane na rep zmiju što bi se reklo. Lukavi od lukavog.
Zato i opstaje. Davno opravdan recept : vređaj preko biblijskih stihova kao da administraciju treba da dotiču, nisu oni ovde za moral već za red ali sotona brani svoje i imamo to što imamo.
Ok, prihvata se izivinjenje, samo da ti razjasnis i shvatis ko jeste u sustini Bozije seme,Da Docice Armagedon kada bude napadnut Bozji Narod, a Bog ce tada da stiti svoj narod,
U Armagedonu.
stalno i pisem tako
mozda sam u jednom postu napravila gresku u kucanju
a sad ne mogu ispraviti
Duh je deo Boga.Pa ti rasclani Boga na dva dela, nije tacno jer pise da su Bog i Duh jedno te isto: Jovan 4, 24 : a Bog je i Duh.
Cime dokazujes da si u knjizi zivota,![]()