Anđeo Mesečeve sfere..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naucite sta je Jehova .
Tebio ostavljam da ti ulazi a ja ipak imam drugačiji sistem od toga..
Živela magla i crno belo a boje su od djavola koji je obmanuo celi svet.
Pričaš o nevidljivom, a taj nema boja.
Spiritizam je činjenica?!Spiritizam nije pitanje vere, spiritizam je činjenica. Pročitaj "The Spirit World" od Alaina Cardeca i biće ti o voudonu mnogo šta jasnije.
A šta misliš odakle pravoslavnim talibanima ideja da je O.T.O. satanistička sekta?U poređenju sa pravoslavnim talibanima za koje je O.T.O. satanistička sekta, i u poređenju sa fizičkim, mentalnim i duševnim povredama koje su članovi O.T.O. pretrpeli u Srbiji od onih koji sebe nazivaju "hrišćanima", to jeste fer.
Spiritizam je činjenica?!
Ovaj... 'aj nek' ti bude, al' opet Voudon je vera, a ne činjenica, bar koliko sam ja mogao da primetim, u Voudon-u se pojavljuju duhovi, otud i ime ove religije, pa nije jasno kako tačno zamišljaš da njeni praktikanti nisu vernici.
Da li zaista očekuješ da imam dovoljno vremena da tražim, nabavljam i čitam čitavu knjigu smo da bih ti pokazao da jesi vernik?
A šta misliš odakle pravoslavnim talibanima ideja da je O.T.O. satanistička sekta?
Da nije možda odavde:
![]()
![]()
Kako god, rekoh pazi dok surfaš internetom, da ne bi naleteo na neku ajkulu.
Dobro, ali zar ne misliš da je lepše i vrednije družiti se sa čovekom, nego sa bakterijama i virusima?
Zanimljive su te Tvoje bitke protiv stražara kula. Tebi, kao i njima, vidim da je cilj ko će kome da se nasmeje u brk, a onda ne vidim razliku između njih i Tebe, osim u formi govora, tj. načinu izražavanja, dok je suština ista.
Čovek koji je lak na jeziku često je težak na rukama, jer na taj način kompenzuje težinu ruku.
Između jezika i ruku postoji velika praznina, i što je praznina veća, jezik više radi, da popuni prazninu, koju nisu popunile ruke.
I ne mislim na davljenje duhovnošću, već na isticanje svojih dela, jer onaj kome su dela jaka, taj se ističe delima, a onaj kome su dela slaba, taj dela ističe jezikom.
Jeste, čovek ume biti rđav, a znaš zašto je to tako, tj. otkud se namnožilo ovoliko rđavosti u ljudima, strasti tj. "ognja" prepoznatljive u želji za linčom grešnika?
Gilgames je paganska glupost a Biblija Bozja rec.
Živela magla i crno belo a boje su od djavola koji je obmanuo celi svet.
Eto, sam si odgovorio...Paganska glupost? Gilgameš je zapravo spev, ili ep, i uopšte nije verska literatura. Ali pisci Biblije su prepisali ceo taj spev, ili ep, i konverzijom, drevnim zipovanjem, odnosno drevnim rarovanjem, odnosno konverzijom, „pagansku glupost“ premetnuli u „božju reč“. Čudi me samo kako su uspeli? I kako nisu posthumno dobili Nobelovu nagradu?
.
Gilgames je paganska glupost a Biblija Bozja rec.
Ima, ima, uspeli su da mi gricnu hemoroide.
Pa ne znam, s obzirom da se nalazim na nivou bakterije (a ko priznaje pola mu se prašta).
Zanimljive, nego šta. Ja nisam ovde da bih bio ozbiljan kao na konkursu za posao (vidiš li mi nick), već da zabavim sebe i sve oko sebe.
Da, zato što piju coca colu i puše šta stignu.
Jedno je mitologija, a drugo istina.Ako je ono stvaranje sveta iz tog epa glupost onda ni ono biblijsko stvaranje sveta nije ništa manja glupost....
Gilgameš je zapravo spev, ili ep, i uopšte nije verska literatura. a Biblija jeste i to BOZJA REC.
Jedno je mitologija, a drugo istina.
A to sto ti ne vidis razliku je samo tvoj problem.
da nije malo obratno
Ti si onda kao šuplja kanta iz koje samo ističe voda, a u nju ne utiče.
da nije malo obratno
Nije obrnuto. Kako bi, na primer, Aboridžini svoj mit o potopu mogli da uzmu iz biblije, kad se zna da je religija Aboridžina stara najmanje 30 000 godina, dakle neizmerno starija od biblije?
Indijanci svoj mit o potopu?
Sumeri?
Nordijski narodi?
Južnoamerički Indijanci?
Sve je to mnogo, mnogo starije od biblijske mitologije.
Pričaš o nevidljivom, a taj nema boja.
Eto, sam si odgovorio...
Gilgameš je zapravo spev, ili ep, i uopšte nije verska literatura. a Biblija jeste i to BOZJA REC.
Tako da, ne mogu se porediti...
Da li si ti ikada video Bibliju? da jesi znao bi da Biblija nije ep![]()
Pazi se, jajca su blizu.
Ko prizna, pola mu se dodaje.
A nema išta lepše nego spojiti zabavno i korisno.
Imaju ljudi potrebu da se identifikuju.
Kud' svi, tu i mali mujo.
Nije obrnuto. Kako bi, na primer, Aboridžini svoj mit o potopu mogli da uzmu iz biblije, kad se zna da je religija Aboridžina stara najmanje 30 000 godina, dakle neizmerno starija od biblije?
Indijanci svoj mit o potopu?
Sumeri?
Nordijski narodi?
Južnoamerički Indijanci?
Sve je to mnogo, mnogo starije od biblijske mitologije.
Nevidljivo pa nema boju
A pazi sada ovo, sunčeva svetlost je nevidljiva, ali kada je propustiš kroz prizmu dobiješ ceo spektra boja
Mora da je u pitanju čudo![]()
Ma čudo neko...božije...![]()