Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da te ne grize ne bi se ni javljao.

ne treba diploma ni vidovitost ni čitač misli. sam si se prozvao.
Ja ti vec lepo reko zasto sam reagovao e sad ako li mi ne verujes to je vec druga stvar...

sad se secni i na kolena i moli za oproštaj jahovi.
Ja to svakako radim bukvalno svaki dan moj prijatelju i preporucio bit i tebi to isto...
... nego,kad smo kod preporuka evo jos nesto - nije lose da batalis i taj fetis s kojim si nas zamarao,nije to lepo a niti prijatno...nije bato svaka akustika zaista "muzika za usi" i jos nesto - ako li vec toliko zelis da ekstremno treniras tvoje culo mirisa daj uzmi neko cvece ili parfem,veruj mi tvoj ce ti nos biti zaista zahvalan... :D

Ja ti vec lepo reko zasto sam reagovao e sad ako li mi ne verujes to je vec druga stvar...

Ja to svakako radim bukvalno svaki dan moj prijatelju i preporucio bit i tebi to isto...
... nego,kad smo kod preporuka evo jos nesto - nije lose da batalis i taj fetis s kojim si nas zamarao,nije to lepo a niti prijatno...nije bato svaka akustika zaista "muzika za usi" i jos nesto - ako li vec toliko zelis da ekstremno treniras tvoje culo mirisa daj uzmi neko cvece ili parfem,veruj mi tvoj ce ti nos biti zaista zahvalan... :D
zar još uvek pričaš o lopatici
nikakav ti jahovin svedok nisi

Ovo je ideja.
Jovan 15,22Da nijesam bio došao i govorio im ne bi grijeha imali; a sad izgovora neće imati za grijeh svoj.

Ali svi koji govore o Bogu su svedoci.
Samo sebe ne nszivaju tako..
Ne naglasavaju.
Jednostavno pozivaju ljude Bogu
Samo bih te dopunio da bi to delovalo isto kad bi se neka verska zajednica odlucila da sebe naziva DRZACI HRISTOVIH ZAPOVESTI jer nas je Isus pozvao da drzimo Njegove zapovesti...
...apsurdno,zar ne ?
...vernici jednostavno drze Bozje zapovesti i to je to,svojim zivotom i svojim konkretnim recima svedoce za Isusa Hrista i za Bozji urgentan poziv za pokajanje citavog ljudskog roda !

А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо" испирањем мозга, индоктринацијом, залуђивањем, сексуалним злостављањем, застрашивањем...
Nazalost ima i toga,narocito u redovima katolika i pravoslavnim monasima o kojima veoma cesto slusamo u zadnje vreme...

Nazalost ima i toga,narocito u redovima katolika i pravoslavnim monasima o kojima veoma cesto slusamo u zadnje vreme...
Тема је о Јеховиним сведоцима, али кад већ спомињеш (само) католике и православце, код њих не постоји правило два сведока, непријављивање органима реда и организовано заташкавање, какво постоји код Куле стражара.

Samo bih te dopunio da bi to delovalo isto kad bi se neka verska zajednica odlucila da sebe naziva DRZACI HRISTOVIH ZAPOVESTI jer nas je Isus pozvao da drzimo Njegove zapovesti...
...apsurdno,zar ne ?
...vernici jednostavno drze Bozje zapovesti i to je to,svojim zivotom i svojim konkretnim recima svedoce za Isusa Hrista i za Bozji urgentan poziv za pokajanje citavog ljudskog roda !
Da to je to...

Na primer.
Crkva istinita.
Propovednici bozje istine.
Pravednici.
Jedini istiniti.
Itd.
А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо" испирањем мозга, индоктринацијом, залуђивањем, сексуалним злостављањем, застрашивањем...
Zahvaljujuci tome sto se vecina vernika od crkve drzi u neznanju oni imaju sanse kod njih.
Samo dobro nauciti vernike pismu i JS postaju skroz bezopasni.
Ali onda postaju vernici opasni.
Zato je uzeta peva opcija i resava se pljuvanjem na ostale.
A o seksualim podvizima nije potrebno da im vernici crkve prebacuju.
Tu su JS mali mis prema crkvi.

Zahvaljujuci tome sto se vecina vernika od crkve drzi u neznanju oni imaju sanse kod njih.
Још једном, тема је о Јеховиним сведоцима, а не католичкој, православној, адвентистичкој нити било којој другој цркви. ЈС су евидентно далеко од нечег безопасног.

Још једном, тема је о Јеховиним сведоцима, а не католичкој, православној, адвентистичкој нити било којој другој цркви. ЈС су евидентно далеко од нечег безопасног.
Kolko si neposten i ne volis istinu o sebi ali volis da ju istices o drugima?.
Moram da uzmrm neke primere da bih objasnio sta govorim.
Ne mogu samo da pisrm...js js js js js js js js...

Тема није ни о мени ни о поређењу, а не знам ни шта ти значи то да сам непоштен ни о каквој истини говориш.
Ne mozes da prrbacujes nekome da jede meso jer ga jednom mesecno jede, dok ga ti jedes svaki dan i to je ok?
Nadji nesto drugo da im prebacis u cemu si cist i ispravan...

Pa izvoli.

Ili pisi samo js js js js js...

Pa imaš pravo, da drže nas u ne znanju pa i ne znamo ko ste i kakvi ste.

Dok nisam počeo da čitam vaše postove po forumu, mislio sam da ste vernici kao i svaki drugi.

Ali onda mi je tek kroz lični kontakti makar i virtuelno postalo jasno da me crkva nije upozorila na vašu jeretičko-sektašku nadmenost i u kojoj meri vi zapravo niste hrišćani.

Zbog te neobaveštenosti vi i imate neke šanse, ko vas ne zna.

Pa imaš pravo, da drže nas u ne znanju pa i ne znamo ko ste i kakvi ste.

Dok nisam počeo da čitam vaše postove po forumu, mislio sam da ste vernici kao i svaki drugi.

Ali onda mi je tek kroz lični kontakti makar i virtuelno postalo jasno da me crkva nije upozorila na vašu jeretičko-sektašku nadmenost i u kojoj meri vi zapravo niste hrišćani.

Zbog te neobaveštenosti vi i imate neke šanse, ko vas ne zna.

Neverovatno.
Mora da pljuje po tudjoj veri da bi tako izblefirao da izgleda da je kao njegova prava?
Jadna je takva vera...i to je najveci dokaz protiv nje same.

А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо", индоктринацијом, залуђивањем, застрашивањем...
@svesnaglista Не цензуриши. И треба да се вређају, јер допуштају и доприносе таквом деловању. Истина боли, али је неопходна. Не прикривај је и не гурај под тепих.

@svesnaglista Не цензуриши. И треба да се вређају, јер допуштају и доприносе таквом деловању. Истина боли, али је неопходна. Не прикривај је и не гурај под тепих.
Kada iznosiš takve optužbe, probaj malo i da ih argumentuješ.
Da bi nešto bilo istina, nije dovoljno da samo iznesem optužbu,
već da ona bude u nečemu utemeljena.

Unisti ih istinom , demantuj ne vredjaj.
Poucite narod pismu i JS nemaju onda sanse.
A ako iznosis nesto lose, to mozes samo ako zvoja zajednica to ne radi...

Kada iznosiš takve optužbe, probaj malo i da ih argumentuješ.
Da bi nešto bilo istina, nije dovoljno da samo iznesem optužbu,
već da ona bude u nečemu utemeljena.
Nema on argumente po tim njegovim argumentima onda su sve vere opasne
jer svako mzoe da zloupotrebi veru
Jedno je sta necija vera uci
a drugo je ako neko zloupotrebi veru
Moja vera uci ljubavi - izvornom hriscanstvu
ako neko zloupotrebi to je njegov licni problem a ne problem vere ili religije

Back