Iiiih bre kako si ti duhovno "napredovao", sad si poceo ljudima da citas savest...ja jos nista ne primetio a ti vec znas o cemu se radi...ne brale nego te grize savest a još se nisi pokajao jahovi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iiiih bre kako si ti duhovno "napredovao", sad si poceo ljudima da citas savest...ja jos nista ne primetio a ti vec znas o cemu se radi...ne brale nego te grize savest a još se nisi pokajao jahovi.
da te ne grize ne bi se ni javljao.Iiiih bre kako si ti duhovno "napredovao", sad si poceo ljudima da citas savest...ja jos nista ne primetio a ti vec znas o cemu se radi...![]()
Ja ti vec lepo reko zasto sam reagovao e sad ako li mi ne verujes to je vec druga stvar...da te ne grize ne bi se ni javljao.
ne treba diploma ni vidovitost ni čitač misli. sam si se prozvao.
Ja to svakako radim bukvalno svaki dan moj prijatelju i preporucio bit i tebi to isto...sad se secni i na kolena i moli za oproštaj jahovi.
zar još uvek pričaš o lopaticiJa ti vec lepo reko zasto sam reagovao e sad ako li mi ne verujes to je vec druga stvar...
Ja to svakako radim bukvalno svaki dan moj prijatelju i preporucio bit i tebi to isto...
... nego,kad smo kod preporuka evo jos nesto - nije lose da batalis i taj fetis s kojim si nas zamarao,nije to lepo a niti prijatno...nije bato svaka akustika zaista "muzika za usi" i jos nesto - ako li vec toliko zelis da ekstremno treniras tvoje culo mirisa daj uzmi neko cvece ili parfem,veruj mi tvoj ce ti nos biti zaista zahvalan...![]()
Pa nisam ja taj koji o tome prica sve vreme,to je tvoj fetish...pardon,omiljena tema ...zar još uvek pričaš o lopatici
Naravno da nisam,Isus je pozvao vernike da budu NJEGOVI SVEDOCI a zasto smatraju da je to Isus tako rekao - jos uvek cekamo odgovora od JS-ka... !!!nikakav ti jahovin svedok nisi
Kome svedoce ti svedoci ?Pa kao svedoce da ima boga da je to sto oni uce njegovo ucenje.
Zele da recju svedok asociraju da niko drugi ne dvedovi o bogu i za boga vec kao samo oni.
Jer navodno se niko drugi ne zove svedokom.
Kao sto pravoslavci zele navodno imenom da kazu da samo oni pravo slave boga?
Ovo je ideja.Kome svedoce ti svedoci ?
Jel ima neko sudjenje ?
Jovan 15,22 | Da nijesam bio došao i govorio im ne bi grijeha imali; a sad izgovora neće imati za grijeh svoj. |
Samo bih te dopunio da bi to delovalo isto kad bi se neka verska zajednica odlucila da sebe naziva DRZACI HRISTOVIH ZAPOVESTI jer nas je Isus pozvao da drzimo Njegove zapovesti...Ovo je ideja.
Jovan 15,22 Da nijesam bio došao i govorio im ne bi grijeha imali; a sad izgovora neće imati za grijeh svoj.
Ali svi koji govore o Bogu su svedoci.
Samo sebe ne nszivaju tako..
Ne naglasavaju.
Jednostavno pozivaju ljude Bogu
Ma ja se salio.Ne. Pričali smo o rođendanima. Za mene Božić nije rođendan,
a ni za vernike koji taj praznik slave.
Pa me je zanimalo, ako ne slave rođendane zato što to ne piše
u Bibliji, da li ni zube ne peru ako to u svetoj knjizi ne piše.
Nazalost ima i toga,narocito u redovima katolika i pravoslavnim monasima o kojima veoma cesto slusamo u zadnje vreme...А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо" испирањем мозга, индоктринацијом, залуђивањем, сексуалним злостављањем, застрашивањем...
Тема је о Јеховиним сведоцима, али кад већ спомињеш (само) католике и православце, код њих не постоји правило два сведока, непријављивање органима реда и организовано заташкавање, какво постоји код Куле стражара.Nazalost ima i toga,narocito u redovima katolika i pravoslavnim monasima o kojima veoma cesto slusamo u zadnje vreme...
Da to je to...Samo bih te dopunio da bi to delovalo isto kad bi se neka verska zajednica odlucila da sebe naziva DRZACI HRISTOVIH ZAPOVESTI jer nas je Isus pozvao da drzimo Njegove zapovesti...
...apsurdno,zar ne ?
...vernici jednostavno drze Bozje zapovesti i to je to,svojim zivotom i svojim konkretnim recima svedoce za Isusa Hrista i za Bozji urgentan poziv za pokajanje citavog ljudskog roda !
Zahvaljujuci tome sto se vecina vernika od crkve drzi u neznanju oni imaju sanse kod njih.А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо" испирањем мозга, индоктринацијом, залуђивањем, сексуалним злостављањем, застрашивањем...
Још једном, тема је о Јеховиним сведоцима, а не католичкој, православној, адвентистичкој нити било којој другој цркви. ЈС су евидентно далеко од нечег безопасног.Zahvaljujuci tome sto se vecina vernika od crkve drzi u neznanju oni imaju sanse kod njih.
Samo dobro nauciti vernike pismu i JS postaju skroz bezopasni.
Ali onda postaju vernici opasni.
Zato je uzeta peva opcija i resava se pljuvanjem na ostale.
A o seksualim podvizima nije potrebno da im vernici crkve prebacuju.
Tu su JS mali mis prema crkvi.
Kolko si neposten i ne volis istinu o sebi ali volis da ju istices o drugima?.Још једном, тема је о Јеховиним сведоцима, а не католичкој, православној, адвентистичкој нити било којој другој цркви. ЈС су евидентно далеко од нечег безопасног.
Тема није ни о мени ни о поређењу, а не знам ни шта ти значи то да сам непоштен ни о каквој истини говориш.Kolko si neposten i ne volis istinu o sebi
Ne mozes da prrbacujes nekome da jede meso jer ga jednom mesecno jede, dok ga ti jedes svaki dan i to je ok?Тема није ни о мени ни о поређењу, а не знам ни шта ти значи то да сам непоштен ни о каквој истини говориш.
Pa imaš pravo, da drže nas u ne znanju pa i ne znamo ko ste i kakvi ste.Zahvaljujuci tome sto se vecina vernika od crkve drzi u neznanju oni imaju sanse kod njih.
Samo dobro nauciti vernike pismu i JS postaju skroz bezopasni.
Ali onda postaju vernici opasni.
Zato je uzeta peva opcija i resava se pljuvanjem na ostale.
A o seksualim podvizima nije potrebno da im vernici crkve prebacuju.
Tu su JS mali mis prema crkvi.
Pa imaš pravo, da drže nas u ne znanju pa i ne znamo ko ste i kakvi ste.
Dok nisam počeo da čitam vaše postove po forumu, mislio sam da ste vernici kao i svaki drugi.
Ali onda mi je tek kroz lični kontakti makar i virtuelno postalo jasno da me crkva nije upozorila na vašu jeretičko-sektašku nadmenost i u kojoj meri vi zapravo niste hrišćani.
Zbog te neobaveštenosti vi i imate neke šanse, ko vas ne zna.
@svesnaglista Не цензуриши. И треба да се вређају, јер допуштају и доприносе таквом деловању. Истина боли, али је неопходна. Не прикривај је и не гурај под тепих.А заправо су опасна организација која искориштава своје ,,стадо", индоктринацијом, залуђивањем, застрашивањем...
Kada iznosiš takve optužbe, probaj malo i da ih argumentuješ.@svesnaglista Не цензуриши. И треба да се вређају, јер допуштају и доприносе таквом деловању. Истина боли, али је неопходна. Не прикривај је и не гурај под тепих.
Unisti ih istinom , demantuj ne vredjaj.@svesnaglista Не цензуриши. И треба да се вређају, јер допуштају и доприносе таквом деловању. Истина боли, али је неопходна. Не прикривај је и не гурај под тепих.
Nema on argumente po tim njegovim argumentima onda su sve vere opasneKada iznosiš takve optužbe, probaj malo i da ih argumentuješ.
Da bi nešto bilo istina, nije dovoljno da samo iznesem optužbu,
već da ona bude u nečemu utemeljena.
Ma idi Js najbolje znaju Bibliju i to celuUnisti ih istinom , demantuj ne vredjaj.
Poucite narod pismu i JS nemaju onda sanse.