STAJIC
Aktivan član
- Poruka
- 1.624
je si li i ti jehovin witness?
Jesam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je si li i ti jehovin witness?
Ne verujemo u vanzemaljci bre! A ti verujes li u vanzemaljci bre?
![]()

mogu li ondak da te priupitam nesto?...![]()

neverujem ali volim da gledam filmovi s vanzemaljci![]()

Samo izvoli, ako znam bice mi zadovoljstvo da ti odgovorim.
![]()

znas li gde ima dobra kavurma da se kupi?...![]()
kolka plata kod jehovini svedoci ?

Jedno pitanjce za jehoviste?
1. Da li je negde u novom zavetu Isus Hristos nazvao svog oca Jahve ili Jehova?![]()

Moraces da pricas sa nasim sefom za platu! Ja sam prezadovoljan i presrecan sa mojom platom!
![]()

pa kazi odprilike kolka![]()

pa odakle vam pare za flajeri ?

ono sta bacate u postanski sanducici

ајд схвати ти човече да немам намеру да те провоцирам јер уопште немам никакве користи од тога.
схваташ ли ти колико сте контрадикторни да се питања сама намећу.
искрено ти желим да се дозовеш памети и почнеш размишљати својом главом.

Ama covece vi ste ste se od juce nazvali sami Bozijim narodom, a ocekujes spasenje, a pre vas su ljudi ziveli skoro 2. milenijuma
Ne bezi od pitanja , jer vasa vera kaze da ce svi ostali stradati a samo vi cete biti spaseni , sta sada izmisljas?
Sada Bozija volja, a u vasim knjigama smrt ostalima , koga farbas?

воркисане
размисли добро
Otk. 1:8. Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospod, Koji jeste, i koji beše, i koji će doći, Svedržitelj.

па ако је син божји онда је Бог, ваљда је то логично или сам ја поманитао у ове касне сате?

Pozdrav svima! Obzirom da mnogi na forumu ne znaju gotovo nista o Jehovinim Svedocima, ili i ono sto znaju uglavnom su dezinformacije, evo ukratko nekoliko vaznijih stvari o nama iz prve ruke:
Ко су они?
Јеховини сведоци желе да их боље упознате. Можда их знате као своје комшије и колеге на послу или сте их срели на било који други начин у свакодневном животу.
У ствари, Јеховини сведоци су заинтересовани за вас и вашу добробит. Они желе да вам буду пријатељи и да вам кажу нешто више о себи, својим веровањима, својој организацији, и о томе шта они мисле о људима и свету у коме сви ми живимо.
Јеховини сведоци су углавном попут свих других људи. Имају уобичајене проблеме — економске, здравствене, емоционалне. Понекад погреше јер нису савршени, а ни надахнути од Бога или непогрешиви. Али они се труде да уче из својих искустава и марљиво проучавају Библију како би се исправили тамо где је потребно. Предали су се Богу да би вршили његову вољу и својски се труде да живе по том предању. У свим својим активностима траже вођство Божје Речи и његовог духа.
![]()

а јел има логике да ви будете хришћани , а не верујете у Христа:eek:?

Vidim ja dobro,
nego reci mi da li spasenje dolazi samo ako postanes Jehovin svedok?
DA ili NE
Ako nisi siguran cemu onda pripadnost toj veri , ajde budi hrabar i reci glasno i jasno.
Ма схвата то Ворки, само неће призна...![]()
A kasnije cu rezimirati gde ste sve pali i porazeni u diskusiji,
Pocevsi od posta , ispovesti, crkvi, pricescu,jedenju mesa , i imenom Boga,
a tek ima jos da se disutuje, dakle ovo nije forum u hrvatskoj , nego Srbija , gde ima jos ljudi koji brane pravosklavlje i znaju sve o sektama i njihovim laznim ucenjima