Jeftin polovnjak za pocetnika

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumem zasto pocetnici kupuju te male i nebezbedne automobile.Pa bas pocetniku treba dati neki veci i jaci auto,moze i stariji i jeftiniji.Ali,taj auto mora imati jake pragove,stubove,haubu ispred i gepek pozadi,da nauci da parkira i da u slucaju ne daj Boze nesrece-prezivi.Ne mislim na nesrecu da takvim kolima ubije nekog,vec na nesrece tipa sletanje sa puta i slicno.
Ti YUGO automobili su za trezvene profesionalce kod kojih je jako mala verovatnoca da ce sa tim kolima imati udes.

vece auto ne znaci i sigurnije

- - - - - - - - - -

Pa sta ima dobro a te pare? Punto?

punto kec, ugradi plin i bog te veselio

nemozes da sudis autu dok ga nevidis, pogotovo fiat 1.1 protiv fiata 1.6, ja mislim da je ovaj motor trajniji od punta 1.1 sigurno! Na ovom modelu pazi na ono pokretno njesra na glavi to je kod njih mana, mada na jacem motoru mnogo vise nego na ovome! Meni se auto svidja treba ga samo proveriti sa nekim iskusnim alfistom, ili alfa servisom!

Poslednja izmena:
Ovaj motor nema varijator, i nije ni blizu, po trajnosti, onom od 120 ks. 1.1 garantovano moze da predje vise od ovog motora.

tako je. uz nikakvo odrzavanje prelazi 300000, licno sam imao jednog 330000 na satu, prodao ga dalje jos ga ljudi voze

- - - - - - - - - -

Gori. Mnogi su imali probleme sa ovim motorom. Najbolji 16v ts je 1.8, a najbolji alfini motori su v6.

i sa ovim se slazem, jedino japanci znaju napraviti sa varijatorom da rikne

2000 godiste, a to nije 20 godina. A u odlicnom stanju, ne mislim bukvalno tako. Ako tako gledas, onda je samo nov auto iz salona odlican.
Naravno sa svojim novcem svako radi sta zeli. U oglase svasta moze da se nadje, pa mozda naleti nesto vise od 1000e i na neku alfu, stila, i jos koje kakvih automobila. Samo ne znam ni da li ce uspeti da ih upali, a kamoli da ih provoza i ostane ziv.

Poslednja izmena:
Dobar auto za 1000 € ? u odličnom stanju a star 20 godina .
Promenio sam dosta automobila. Od kako je ukinut monopol Zastave više njen proizvod ne bih uzeo ni da mi neko plati!
Po mom iskustvu, svaki će pravi auto, čak i od 20 godina, nadživeti bilo koji Jugo - makar bio i nov - jer Jugo i nije auto u pravom smislu te reči.
Ne samo Jugo nego ni o bilo čemu drugom što nema servo kočnice ne bih ni razgovarao, niti bih dozvolio da moja deca voze. Bez servo volana i klime možda.
Sasvim je sigurno da se za 1000 € može naći auto a ne Jugo.

Back