JEDVA ČEKAM DA IZBORI DODJU...

Dobro, mi smo nasledili lose...a sta su nasledili Bugari i Rumuni? Pogotovo Rumuni imali su jednu Daciu i raftove sa konzervama krastavaca i jeftine piksle i gluposti.Napravili prevrat , rade otvorli se kao i Bugari i imaju sacuvan identitet . Znaci nije do izbora jer smo ih stvarno imali i imacemo,stvar je mnogo dublja po Andricu "Smutnja vremena". Cemu polemika -jedva cekam izbore ? Zasta da se ja sad izborim stvarno ne razumem?

Psihologue:
Zamisli Andreavk koliko je sramota ne ustati kad su noge polomljene..

...noge polomljene???? :).... kazu da je vreme najbolji lekar, leci sve rane...ali ne ocajavaj - moguce je i omesti vreme u tom "crnom i rusilackom poslu" i pretvoriti proslost u stalan i siguran izvor nasih nesreca.... svaki gubitnik misli da i u sadasnjosti mora nositi krst i placati grehe iz proslosti a uz to je i oslobodjen obaveze da misli na buducnost - sve same nevine zrtve zle proslosti i jos neka neko samo pokusa da im pomogne - odmah ce se pozaliti da ne zeli sa njima plakati...svako ko se poziva na proslost da bi opravdao svoje neuspehe u sadasnjosti ne zasluzuje da bude ni nocni cuvar a ne da vodi drzavu...a koliko je ljudi spremno sa tim loserima plakati nad "tuznom sudbinom" nije ni cudo da smo ovde gde smo

Dobra stvar u vezi izbora bi bilo ukrupnjavanje politicke scene.4 stranke prolaze sigurno-Radikali,SPS,DSS i DS + mozda jos jedna,maximalno dve.A vise nam i ne treba.Da ne slusamo vise boraniju od nazovi politicara za koje glasa samo bliza rodbina(Batic,Covic,Svilanovic,Cheda,Korac,.........)

Losa stvar bi bila pobeda Radikala.

citam ove postove pa se mislim nesto o politickom marketingu pred izbore .Kako su tada svi fini. jedu sa rudarima ,idu u blato sa seljacima otvaraju put (jednom sa jedne drugi put sa druge strane) a odzvanja mi onaj stih ."jul je pravi izbor i pravo resenje.glasaj za bla bla ...i postenje?" Oko izbora ne stede pare smeju se sa bilborda (uvek za Beograd) a majstori preprave -burek za Beograd... Mozda bude opet neka provala mada i nije bas za smejanje.

Andreavk:
...noge polomljene???? :).... kazu da je vreme najbolji lekar, leci sve rane...ali ne ocajavaj - moguce je i omesti vreme u tom "crnom i rusilackom poslu" i pretvoriti proslost u stalan i siguran izvor nasih nesreca.... svaki gubitnik misli da i u sadasnjosti mora nositi krst i placati grehe iz proslosti a uz to je i oslobodjen obaveze da misli na buducnost - sve same nevine zrtve zle proslosti i jos neka neko samo pokusa da im pomogne - odmah ce se pozaliti da ne zeli sa njima plakati...svako ko se poziva na proslost da bi opravdao svoje neuspehe u sadasnjosti ne zasluzuje da bude ni nocni cuvar a ne da vodi drzavu...a koliko je ljudi spremno sa tim loserima plakati nad "tuznom sudbinom" nije ni cudo da smo ovde gde smo

Kaži mi ako možeš,posle ovako dobro sklepanih rečenica i pojašnjenih misli,čime
se baviš u ovom našem svetu?

frozen1982.:
Dobra stvar u vezi izbora bi bilo ukrupnjavanje politicke scene.4 stranke prolaze sigurno-Radikali,SPS,DSS i DS + mozda jos jedna,maximalno dve.A vise nam i ne treba.Da ne slusamo vise boraniju od nazovi politicara za koje glasa samo bliza rodbina(Batic,Covic,Svilanovic,Cheda,Korac,.........)

Losa stvar bi bila pobeda Radikala.
Како ови садашњи, а и бивши властодршци раде, мора бити по оној народној: "Лоше ради, горем се надај!", дакле радикалима! РАДИКАЛИ, ИПАК ПОБЕЂУЈУ, ма шта ови ДОС-овци мислили и радили, а доста лошег су урадили, тако да их ни "кожне гаће спасити неће"! Спашће им гаће, па ће бити на изволте!

Back