Prilikom jednog od mojih mnogobrojnih "izlazaka iz tela", moj astralni učitelj, svetlosno biće, me je podiglo visoko u nebo i pokazalo mi Zemljinu kuglu od KIne do Evrope i reko mi da sam se nekada davno bio rodio u Kini i da sam bio poznati filozof. I da sam se posle još nekoliko pura reinkarnirao i premeštao od Kine do Evrope. Upitao sam ga da li sam bio Konfućije. Odgovor jegflasio, "ne". Zatim sam upitao da li sam bio Lao Ce. Odgovor jr glasio, "da".
Naravno, ja nisam mogao da se setim ni jednog od mojih prethodnih života. Posle sam pronašao Lao Ceovu knjigu "PUT" i pročitao je.Sećam se, stalno je ponavljao reći "ja znam svoj put"i zaključio sam da je samo lupetao. Kao i ovo njegovo što je rekao: "Ne delam, ljudi se sami po sebi preobražavaju", "volim mirovanje...itd". Pa sam zaključio da je Lao Ce bio jedna obična lenčuga i parazit, jer nije mogao da živi ako je samo mirovao, a nije orao, kopao i sejao.
A ipak njegova filozofija je bila tako jaka da on i dans ima više od polovine Čovečanstva svojih sledbenika, tj. onih koji niti oru, niti kopaju, niti seju, već samo miruju i o zlu misle, a ipak bogato žive na račun rada i rezultata rada onih koji i oru i kopaju i seju.
Ali dobro, od Lao Cea do danas je prošlo više od dve hiljade godina, pa, ako sam ja bio Lao Ce, izgleda da mi je tokom mojih nekoliko narednh inkarnacija ipak došlo iz dhupeta u glavu. Jer u ovom mom životu sam mnogo i fizički i umno, društveno opravdanim i korisnim radom se bavio i stvarao.