Jednosmjerno poštovanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.886
Ide kraj godine i mogu vam reci da je došao kraj mnogo čemu pa se raskrsti i sa prijateljom ili familijom

Dopizzdilo mi evo prije 25 minuta

I u 10 minuta telefonskim razgovorom izbilo iz mene sto sam dugo godina nakupila

I sad je pukla tikva

I mogu vam reci da sam sad sretna sto sam rekla šta me pogadja i decenijama vredja, jer me boli

Na par jednostavnih pitanja ipak je odgovor bio

Pa eto nije nikad ali…….

Pa maaajko nema ali ….to je to

da li je i kod vas ikad pukla tikva ?

Da li vam je zao zbog toga ?

IMG_9787.jpeg

Ide kraj godine i mogu vam reci da je došao kraj mnogo čemu pa se raskrsti i sa prijateljom ili familijom

I u 10 minuta telefonskim razgovorom izbilo iz mene sto sam dugo godina nakupila

I sad je pukla tikva

I mogu vam reci da sam sad sretna sto sam rekla šta me pogadja i decenijama vredja, jer me boli

Жао ми је само што нисам раније то радила. Не постоји једносмерно поштовање, бар ја мислим.

Dopizzdilo mi evo prije 25 minuta

I sad je pukla tikva

Na par jednostavnih pitanja ipak je odgovor bio

Pa eto nije nikad ali…….

Pa maaajko nema ali ….to je to

da li je i kod vas ikad pukla tikva ?

Pogledajte prilog 1831779
Mojoj ženi redovno dopizdi pa se istrese na mene.
Šta ću nije joj lako, nekako loše doživljava stvari.
Sreća da me je Bog naučio praštanju, milosti, razumevanju drugih, krotosti...Pa sve to doživljavam kao životnu školu.
Bog je s razlogom dao nju takvu meni, Žena je samo ogledalo muževljeve duše.
Kad je ona nezadovoljna sa mnom to samo znači da ja u duši nisam zadovoljan sobom.
Onda tragam za tim šta to ja kod sebe treba da promenim kad je ona takva prema meni.
I uvek se nađe nešto na čemu treba raditi.
Majka predstavlja vaspitanje i ona živi u tebi kao vaspitanje koje si od nje dobila.
Izgleda da si ti rešila da raskrstiš sa vaspitanjem koje si od nje dobila.
E sad dali na bolje ili na gore?
Najčešće je to na gore, ali ne mora da znači.

Back