Jedno toplo-hladno pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme gosca30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gosca30:
Da li se svi muskarci pale na zenske "igre"
toplo-hladno?ili samo oni manje zreli.Nekakvim slucajem on mene dozivljava kao tajanstvenu i kao da sam cas topla,cas hladna i kaze da mu se to jako svidja.Nista od toga ne radim namerno,vec se i sama presipitujem sta cemo dalje i kako.Zanima me jel muskarci inace to vole,kako,zasto?Hvala
Curka.

Fora je u tome sto to pali kod normalnih ljudi. I sto to rade normalni ljudi. I muskarci i zene. SVI. Cak i mi sami. Ponekad nismo svesni toga.
Retki su proracunati slucajevi, gde se SVESNO kalkulise. Ali i to rade normalni ljudi (dovoljno inteligentni da to izvedu kako treba). Nije pitanje normalnog ili nenormalnog,ni moralnog ni ...Samo se radi o tome da tako sami sebi i drugima otezavamo zivot i upropastavamo lepe stvari. To je pojava koju ne treba da iskorenimo kod drugih, vec kod sebe, koliko je god to moguce. Drugima treba da ukazemo na to.
A ako nam to neko radi svesno i proracunato, onda treba da ga bijemo. Nema druge. :)

Bad_Wolf:
One koje se znoje bez poznatog razloga? :twisted:

Da, da vole misteriozne: "Dusho, znash - malo sam HIV pozitivna, a i udata, samo sto ti ipak moram reci da sam ja u stvari mushko!"

Kad sam ja nekome rekla da sam udata, to znaci da sam ocekivala, ako je normalan, da ce prestati da se zanima za mene, jer mi se nije svideo, to je najbrzi nacin da ga otkacim. A ako je neko treci ili neko cetvrti cuo od nekoga to, preneo mu je neko, ocekivala sam da ne veruje.

topmodelsica:
Kad sam ja nekome rekla da sam udata, to znaci da sam ocekivala, ako je normalan, da ce prestati da se zanima za mene, jer mi se nije svideo, to je najbrzi nacin da ga otkacim. A ako je neko treci ili neko cetvrti cuo od nekoga to, preneo mu je neko, ocekivala sam da ne veruje.

Kada si nekome rekla da si udata, a nisi - onda si LAGALA!

Ti, dusho, pricas sta si ocekivala kada si lagala...

E, setila sam se jedne price o igricama kada su se pokazale korisne.Imam jednog druga, i on je godinama bio u vezi sa jednom divnom devojkom. A on skroz "neozbiljan", stalno u kafani, stalno pijan i to ono bas posteno....
I jednog dana navrati on, trezan. Pa drugi put isto tako...potrajalo to njegovo trezno stanje,milina, fin covek, moze se s njim cak i pricati ozbiljno kad ne povraca i ne koluta pijan ocima. I tako jednom doveo i devojku,sve trci oko nje, pazljiv,dobar -divota ih videti! I ja naravno nisam izdrzala pa sam je pitala sta mu je uradila? A ona meni kaze ovako:" Jel se secas onih glupih prica sto pricaju tetke i komsinice kad dodju na kafu, a ti mislis da su bolidi i lupetaju? E,bila sam toliko ocajna da sam ih pitala sta da radim. I one mi rekle: Nemoj da mu p*shish dok se ne popravi! Ne volim igre, ali sam na kraju uradila tako-i cudo se desilo!"
E, a on srecan, prica meni posle kako nije ni znao kakvu divnu devojku ima i kako mu je spasila zivot da ne postane propalica i ostane bez nje. :)

Back