jedno pitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne vidim da je tvoj post "prijateljskiji" od nekih drugih, ali je napisan "normalnim" recnikom. ovo je jedna nijasa koja nedostaje dobrom delu forumasa. sad cu da boldujem da neki ovo procitaju, mozda nauce kako se sve moze reci "bez" direktnog vredjanja.

nesto me interesuje tvoje misljenje, sta ti mislis da je realno da se desi u buducnosti po pitanju kosova ? dakle ne cemu se ko nada,nego sta je realno ?
drugim recima,ja da sam stanovnik kosova, ja bi gledao na bilo koji nacin sto pre odatle da se pomerim,jel tu mira nece biti...

@ Tema

Jok ja !!! To je bilo ovako :

Slobo preterao si ...Nisam !
Slobo smanji malo zaista si preterao ... Necu ! Ko vaj j...
Stobo dosta ! Necu boli me q...
Sloboooo bummmmmmmmm !!! Sloba '' Pobedili smo '' !!!!

@ Tema

Овај мање намазани примерак шиптара разокрива постављача.

Шиптари су питомо племе, Слоба их је малтретирао, а НАТО је дошао да их спаси. Ко бајке где имаш принцезу, негативца и принца на белом коњу. Уствари шиптари су Пепељуга. Очигледно их запад сматра ограничено паметним, око нивоа петогодишњака, па им сервира ове најједноставније причице.

da li ste ikada u bilo kom medjunarodnom dokumentu procitali da je nato napao srbiju iz razloga sto smatra da je kosovo oduvek bilo albansko i da albanci sa kosova zasluzuju svoju republiku bas iz tog razloga i da je to razlog sto je nato bombardovao srbiju i dao kosovu nezavisnost.
pitanje je jedno, ali posto neki cesto ne shvataju poantu, onda sam ga ponovio nekoliko puta u razlicitim varijacijama
ps.jedna tema sa samo jednim pitanjem, molim da se ne tupi presiroko, kratko da ili ne i link ako je odgovor da

Ja bih prvo zamolio tebe licno da postavljas teme kao i svi ostali, tako sto ces lepo da smislis naslov, a ne te hronicno nedovrsene recenice.

Kapiram ja da pucas na radoznalost, ali su ovde zbog manjih stvari zakljucavane teme, pa i ako ti neko to tolerise da ne ispadne da te ganja po nacionalnoj osnovi, ti bar budi fer, pa se malo umeri u nastupima.

Ne, (a sad da malo tupim) to nikad nisam cuo, mada ima Albanaca koji veruju da su nikli na Balkanu i da je Amerikancima mnogo stalo do autohtonosti naroda, a ima i Srba koji isto tako naivno veruju da su Albanci nekako obmanuli Amerikance, a ovi se opet tako brizni za praistoriju Balkana ostrvili na Srbe.

@ Tema

Isto kao sada u bujanovcu, samo je sada Tadic u pitanju ?

ili ? ili ti albanci samo hoce da otimaju teritoriju i uvek nadju neki razlog,kao i ZAPAD kome odgovara da nas izbrisu sa karte.

New views on the bombing of Serbia

SAD su legitimisale bombardovanje Srbije na osnovu laznih tvrdnji da je na Kosovu bio genocid. Legitimize the U.S. bombing of Serbia on the basis of false allegations that Kosovo was a genocide. To je propaganda koju treba preispitati, sto se, medjutim, nikada nije dogodilo, kaze svedski mirovni pregovarac za Balkan Bo Pellnas za Dagens Nyheter It is propaganda that should be reviewed, which, however, never happened, says Swedish peace negotiator for the Balkans Bo Pellnas for Dagens Nyheter

Boris Tadić: "U NATO bombardovanju Srbije ubijeno 2.500 civila"
Utorak, 24 Oľujak 2009
Predsjednik Srbije Boris Tadić rekao je danas u New Yorku da je tokom NATO bombardovanja ove države 1999. godine ubijeno 2.500 civila među kojima i 89 djece. Tadić je, u govoru pred Vijećem sigurnosti UN, podsjetio da je 24. marta 1999. godine NATO bez odluke ovog tijela UN otpočeo bombardovanje Srbije koje je trajalo punih 78 dana.
"Tokom tri mjeseca svakodnevnog bombardovanja gradova i sela poginulo je 2.500 civila, među njima bilo je 89 djece, dok je ranjeno 12.500 ljudi. Brojke stradalih ne obuhvataju preminule od leukemije i drugih malignih oboljenja izazvanih zakasnjelim dejstvom bombi sa osiromašenim uranijumom", kazao je Tadić.

On je naveo da je u 2.300 vazdušnih udara širom države srušeno 148 stambenih objekata, 62 mosta, oštećeno 300 škola, bolnica i državnih institucija, kao i 176 spomenika kulture.

Predsjednik Srbije je naveo da je uništena trećina elektronskih kapaciteta ove države, te bombardovane dvije rafinerije nafte sa teškim ekološkim posljedicama.

"Prema nalazima ekonomskih stručnjaka direktna šteta od bombardovanja iznosila je oko 30 milijadi dolara. Indirektna je i mnogo veća. Kolektivno smo bili optuženi i bombardovani, kako se tada navodilo, zbog protjerivanja 800.000 Albanaca sa Kosova i Metohije", kazao je Tadić.

On je naglasio da je, međutim, jedino više od 200.000 Srba napustilo Kosovo i podsjetio da se i "u izvještaju Generalnog sekretara UN Ban Ki Muna navodi da oni ni danas, deset godina kasnije, ne mogu da se vrate u svoje domove".

"Htio bih da ukažem na još jednu nelogičnost. Srbi su prije deset godina kažnjeni bombama, a kosovski Albanci deset godina kasnije, uprkos protjerivanju Srba i paljenju njihovih kuća i crkava, bivaju nagrađeni time što je više od 50 zemalja priznalo nelegalnu nezavisnost naše južne pokrajine", istakao je predsjednik Srbije.
Tadić je istakao i da Srbija principijelno osuđuje svaki ratni zločin i smatra da je "svaki zločinac osoba sa imenom i prezimenom i da kolektivna krivica naroda ili države ne može postojati".

dakle tvoj odgovor je ne........
i tema se zakljucava.........jer smo dosli do odgovora
tema je provokacija da bis e ocigledno doslo do odgovora kako se uopste ta akcija NAYTO zvala
ovo smo prezvakali hiljadu puta
Milosrdni andjeo je nesto oko cega se jos vodi debata..da li je bilo tako ili ne

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back