Pa po meni, ovo bi moglo da bude ulazak u brak iz vrlo duge veze gde je čak postoji mogućnost zajedničkog života pre formalnog ulaska u brak, ali mislim da u svakom slučaju (još verovatnije) naginješ starijim partnerima ... ili čak mlađim, postoji velika šansa za razliku u godinama. Već sam rekla da je pozicija vladara VII u V kući i obrnuto prilično dobra jer povezuje ljubav i brak, ali razlog mogu biti i deca, tj trudnoća.
(btw često se dešava da neki od vas ovde imaju slične položaje i onda samoj sebi delujem kao da uvek pričam istu priču :razz: )
... ili ga možeš upoznati u inostranstvu na godišnjem odmoru

(što bi rekli oni astrolozi koji obožavaju da budu precizni) - vladar VII u V, u Strelcu u trigonu s Jupiterom.
Ispravka - Saturn i Uran nalaze ti se u V kući, to si već ukapirala iz moje priče.
Meni ovo deluje dosta stabilno, bez obzira na Urana ... i opoziciju sa Merkurom, ne bih rekla da je to aspekat koji suštinski ugrožava odnos iako eventualno može doneti probleme u komunikaciji.
Pošto ti je Uran u ukljuštenom znaku, i još u konjunkciji sa Saturnom rekla bih da postoji velika šansa da brak odlažeš i da ti se desi nešto kasnije - mislim da u svakom slučaju nisi baš neki pristalica ranog braka.