- Poruka
- 17.841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dina81:Venera na 28* vage u XI, mars na 5*lava u IX.. a venera pored kvadrata sa marsom i konj. sa plutonom pravi jedino kvadrat sa severnim mes. cvorom koji je na 0* lava.. A mozes li da mi kazes kakav ce partner da mi bude na osnovu svega ovog? Inace sunce mi je na 18 stepenu device, X kuca u konj. sa MC-om???
kacja:Nisam uspela da ubacim natalnu kartu! Kao sto sam napisala: vrh. 7.kuce je u vodoliji (kuca je prazna), uran je u strelcu u 5. kuci i ima sledece aspekte: trigon sa AS, trigon sa jupiterom (Ovan, 9.kuca), opozicija sa merkurom (blizanci, 11.kuca) i konjukcija sa saturnom (strelac, 5.kuca).
Saturn pravi iste ove aspekte sa svim navedenim planetama.
Ako ti je lakse da pogledas iz natalne karte, podaci su: 26.5.1987. u 10:50 h u Beogradu. Radi se o muskoj osobi, ako je to uopste bitno. Kad budes imala vremena prokomentarisi... Hvala unapred!!!
Elle_77:Na prvi pogled nestabilnije nego sto zaista jeste, zbog Urana kao vladara VII polja. Relativno je dobro polozen, pre svega u V polju (i u trigonu sa dispozitorom - Jupiterom) sto svakako daje brak iz ljubavi i uopste ljubav prema toj osobi. Konjunkcija sa Saturnom bi mogla malo da odlozi tu pricu sa brakom (sto i ne cudi s obzirom na Vodoliju na vrhu VII) ali i da da osecaj duznosti (mada povremeno i prinude, pritiska :-? ) , on tu moze stabilizovati pricu kad nastupe krize u odnosu. Ovo bi, po meni, vrlo lako mogao biti ulazak u brak iz duge veze.
Puno ti hvala. možeš li mi nešto reći i o mome marsu, jer sam čitala da mars u ženskom horoskopu simbolizira kakvog muškarca tražimo. je li to točno?Elle_77:Malla-malla,
Jupiter kao vladar VII polja je u znaku svoje egzaltacije - Raku, i u konjunkciji s Mesecom, svojim dispozitorom sto je samo po sebi (prilicno) dobro ... Posto je konjunkcija na vrhu III polja, slicno kao u prethodnom slucaju moze se raditi o poznanstvu preko nekog od prijatelja, ili najblize okoline - komsija, skolski drug; preko brata, sestre, rodjaka ... ili - ako cemo doslovce procesljati svu simboliku III polja - mozes ga upoznati i na nekom kracem putu. Medjutim, ova konjunkcija je u opoziciji sa Saturnom sto samo po sebi moze govoriti i o izvesnim emotivnim problemima pre braka, ali i do "problema" da se u brak udje - brak se moze odlagati tj desiti nesto kasnije u zivotu. Zbog opozicije ovih planeta i sa Neptunom - u emotivnim odnosima, narocito onim ozbiljnijim, moras biti prilicno obazriva jer si i pored toga sto cesto imas problem sa izrazavanjem emocija, ipak izrazito osetljiva; emocije kod tebe dominiraju ali si takodje sklona da od odnosa ocekujes suvise, da previse verujes ljudima a da se potom u njih razocaras - iz prostog razloga sto ponekad odbijas da ih vidis onakvima kakvi jesu. I po ovome, rekla bih da ces cesto u zivotu oscilirati izmedju velike nepoverljivosti i lakovernosti u odnosima sa ljudima, opet - pre svega ljubavnim, mada je sustina da se cesce mozes TI osetiti povredjenom.
..bi li mogla dobiti jos kojih par redaka..?Elle_77:Htela bih da prvo cujem tvoj komentar na sve ovo, pa cu onda astroloski objasniti ovo tumacenje.
EVO ME Elle jedva sam docekala da se ukljucim a tumacenja nema bas za ono bitno.Elle_77:Ne, mislila sam na pravila koja postoje u astrologiji - a i u zivotu.
Nema logike analizirati IX polje (barem u kontekstu drugog braka) dok VII nije detaljno prouceno. Dakle, u startu tu pricu za sada ostavljamo po strani. Kao sto ne mozes preskociti pubertet i odmah uci u zrelo doba, i kao sto ne mozes preskociti prvi pa odmah uci u drugi brak - iz istih razloga se prvo gleda VII polje, pa posle sve ostalo.
Osim toga, astroloski VII kuca predstavlja prototip nasih odnosa, narocito onih ljubavnih (mislim na ozbiljne veze, zajednicki zivot, brak ...) odnosno ono sto nam treba, ono sto ocekujemo, trazimo, i u krajnjoj liniji dobijamo u nasim odnosima i od naseg partnera. Ona takodje prestavlja sliku partnera kakav nam je potreban, tacnije sliku onoga sto nas cini celovitijom licnoscu i zbog toga u sebi sadrzi, u sirem smislu, i sliku svih nasih odnosa i brakova jer VII polje i jeste primarno to - polje partnerstva i braka.
Jos neka (astroloska) nedoumica ? :wink:
Hvala ti puno ! Htela sam jos da te pitam ako hoces i kad budes mogla mi protumacis znacenje iste za mog decka molim te...Elle_77:S obzirom na ovako naglasenu Veneru , u svakom slucaju trebalo bi da bude takav tip - tip Vage. Venera u Vagi pa jos u 11. polju - trebalo bi da bude prilicno "lagodna", neobavezna, drustvena i sarmantna osoba mada kvadrat s Marsom, i of course, konjunkcija sa Plutonom to komplikuju tako da ce svakako imati nesto od Skorpionskog u sebi. Zbog 11 polja - mogucnost da se upoznate u drustvu, preko prijatelja, kao i da vezi prethodi druzenje.
MISIJA:EVO ME Elle jedva sam docekala da se ukljucim a tumacenja nema bas za ono bitno.
Sve sam ja tebe razumela ali ti nisi shvatila da te pitam za 2.brak i 9 polje bas zato sto je 1.propao u delicu sekunde-tragedija/saobracajka...hoces li mi sada odgovoriti?
Sirijka HVALA,samo mi nije bas sve jasnosirijka:Misija, koordinate 21E54 43N19
Pluton na 20:18 Device , Uran na 25:15 Device, Neptun na 24:15 Skorpije, Jupiter 0:44 Device, DC 23:24 RAk, Venera 0:50 Rak,
Sunce 0:27 Blizanci
mars 0:25 blizanci
merkur 25:42 Blizanci
Mesec 15:24 Bik
Saturn 23:47 Ovan
AC 23:24 Jarac
)
Kazem vam da sam specijalizirala forenzicku astrologiju
Sad je lakse
Elle izvrti da dobijes datum rodjenja, godinu i vreme
jer ja bez dozvole diskutanta ne smem sad da kazem, ali sad je lako
![]()
Dobro si to rekla i pozdravljam-shvatam sta si mislila...Pa, nisi mogla znati jer nisam ni pisala na takav nacin i ne brini nisi me povredila-vec dugo zivim sa tim... :-| Dacu ti sl. podatke-21.06.1968 u 20.40h-Nis pa ce biti lakse,ako stignes pisi... :grin:Elle_77:Sorry :? ali na osnovu tvoje recenice " ... mislis da ne preskocim nekoga bitnog ili nesto bitno u zivotu... " tesko da sam bas tako mogla da povezem stvari :?
Zbog vladara IX u VI - to svakako moze biti neko s radnog mesta, ili neko koga upoznajes preko posla ... Na ovaj ili onaj nacin. Jedno od tumacenjaMoguce pomalo nestabilna prica kad je zajednicki zivot u pitanju zbog kvadrata Venere (vladar IX) sa Uranom, mada se to moze odnositi (i) na vas nacin upoznavanja, ulaska u vezu, ... i naravno na prirodu doticnog koja, rekla bih, nece bas biti tako "laka" koliko bi Venera u Raku mogla obecavati
zbog konjunkcije s Marsom i kvadratu s Uranom ... takodje bi to mogla biti osoba koja moze biti prilicno ambiciozna i sa jakom zeljom da se ostvari u necemu ( - ako sam dobro izracunala, ovako napamet - tvoje VI bi bilo njegovo X) - koliko bi tu bio uspesan vec je pitanje jer nemam uvid u ostatak natala ... Uf, jaaako mi je tesko ovako sve napamet ... pa i nisam sigurna koliko sam bila od pomoci :?
Ostali - Ok, ali please, samo malo strpljenja ... Imam i ja valjda zivot :wink:
jeja0905:Rodjena sam 09.05.1980. u 3:20h u Beogradu. Zanima me da li neko moze da mi kaze da li cu imati dece i otprilike kada. Imam problem sa polizisticnim jajnicima pa bih volela da znam sta mi zvezde kazu po tom pitanju.
Doing nothing:
hvala na odgovorusirijka:Vide se deca, samo ne sasvim prirodnim putem, verovatno ces morati na neko lecenje, hirurski zahvat ili vestacku oplodnju..ali imaces decu......ili ces imati malo vise muka i trebace duze vreme da zatrudnis, ne znam koliko je to tvoje stanje lose i ne znam sta lekari kazu, ne znam ni sta je to, ali se vidi problem i imaces decu za 4 godine...sigurno....
Doing nothing:Zasto arhitekturu , ja skoro zavrsavam faks .
Doing nothing:
jel se zanimanje gleda u 10 kući? I kako se uopće gleda? isto kroz aspekte? I kaoji aspekti imaju kakvo značenje? Svašta mene nešto zanima...sirijka:Koji faks..?
pa arhitekturu zato sto tako "pise" u tvojoj natalnoj karti![]()
Elle_77:Da, ali KOJI vladar ... ? Ako mislis na Neptuna, podseticu te da Ribama vlada i Jupiter, koji je cak mnogo licniji od Neptuna. Dakle ...