aliens1
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
Bez ljutnje,zezamo se.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez ljutnje,zezamo se.![]()
Pa dobro moras li ti svaku temu i skoro svaki post "zaciniti" velicinom qurca i svim ostalim sto uz to ide![]()
Smajlili i ocigledna, a dobronamjerna, humoru namijenjena ironija govore da li je zezanje ili ne.
I zasto na svakoj, ali svakoj temi se svi vade na zezanje kad kazu nesto sto im dodje u trenutku......
Jaja sad nisam ni spomenuo, da imaju usi jako bi se naljutila na mene zbog toga.
Nasmijase me ova jaja![]()
![]()
Zato sto prvenstveno svi citamo skoro sve sto je napisano u poslednjih nekoliko minuta.E,sad,kad recimo uleti Moderna,ja pod utiskom sta sam procitao od nje,kao budala pisem u nekoj drugoj temi,i nehotice uvredim nekog,a nije mi to bila namera
![]()
Vidis kako sam super lik, steta sto ne perem i ne kuham![]()
To mozda na forumu (ne peres i ne kuvas)...
A mislis da pises NJOJZI (joj nisam mogla da ovo ne napisem)
![]()
A ti to radis na forumu?
...nego,pada kisa vec par dana,a nje nema!Moguce je da izbacuje vodu iz bazena na vrhu zgrade o kom je pisala![]()
Evo ti jedan smajli za to:Naravno. Žena sam. (e sad ne znam kojeg smajlija da stavim jer je postalo besmisleno malo..., ali zabavno)
Ne, nego kupuje novu zgradu.![]()
Cim joj se DECKO RAZVEDE,pasce i ta kupovina![]()
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
Zasto jako puno zena/cura su sklone nekad da prevare decka, a ni u ludilu ne bi oprostile svom decku prevaru?
ZENE SU SKLONE DA PREVARE ?????????![]()
![]()
![]()